Mycket känslor.

Så fort jag kommer hit (till Nice) blomstrar alla känslor upp. Ska jag gråta, skratta, le alla dessa känslor kommer hit och dit. Det finns så mycket minnen här i denna staden. Medan Ma och Pa gick ut och joggade, gick jag upp och åt frukost, tog yogurten i handen och kollade ut mot havet. Alla dessa minnen bubblade upp i huvudet på mig. Allt jag har gjort i denna staden, människor som jag träffat saker som jag har upplevt. Jag fylls av glädje här, det går inte riktigt att förklara känslan. Det är helt enkelt som min Home town..

Igår flanerade jag med emmanuel på stan, och då hittade jag en snygg topp på Kookai, som jag har kollat på innan. Jag och emmanuel bygger nu på en stark vänskap. Life is life..

Igår kväll kom benjamin förbi och drack te med mig och syrran här hos oss. Jag var tillsammans med honom en kort tid när jag bodde här, så det var kul att se hur det var med honom nu efter 2 års tid. Haha han är otroligt rolig, och verkligen en riktig fransman. Det känns skönt att jag inte var tillsammans med honom för länge, God! det hade inte funkat. Kultur krock.

Är det möjligt att det har gått 2 år!!! Är det inte sjukt...

Allting känns som igår.


Jag hade inte tråkigt en sekund när jag bodde här. Jag gick till skolan på morgonen tog La promenade des anglais, som är gatan vi havet. Såg solen gå sakta upp och dess strålar glittra i havet. Det var så vackert varje gång jag såg det. Aldrig fick man nog.

Nu ska jag snart väcka syrran så vi ska äta lite frukost, hon ska plugga lite,vilket betyder att jag kanske ska kolla igenom den där Matte C boken också. Sedan går vi nog till stan och fikar på Liberthea. Vi får se hur det blir. Nyårs afton blir iaf med familjen, med utgång någonstans med syrran.

ha en bra dag!


Bye Bye Sweden...Hello France!

Hejdå! nu åker jag iväg ett tag igen. Ses snart..Puss



Hemma igen! Imorgon hemma igen aswell!

Nu är jag hemma igen, men åker imorgon igen. Det ska bli riktigt kul att åka till Nice, det var ett tag sedan nu. 

 

.Vacker klänning.


Juligt värre..

   

Gröt- my favorite!

Morgonen började med varm gröt med kanel och socker på. Farmor hade gjort den och den var lika god som vanligt! Sedan tog vi en promenix ut i vinterlandskapet, men bara en kort stund för det är för hemskt kallt...

Under dagen tog vi och spelade ett sällskapsspel, vilket kan vara trevligt och med jag och pappa på lag. Två tävlings människor! haha och självklart så vann vi :D hehe. Nu har vi varit här hos farmor och farfar i 3 dagar och ätit gott och haft det trevligt. Det har verkligen varit en maxad julstämning i stugan:). Jag har uppsakttat allt och det blev en bra jul. Nu ser jag också framemot Nyår i Nice! Jag längtar tills jag sitter på planet dit:), vi åker här ifrån på lördag och till Nice på söndag. Vi blir alltså hemma i TT i bara ett dygn precis.

Jag känner mig lite naken...för min mobil har ingen täckning här ute :/. Vill så gärna skicka något sms till Philip i Thailand. Hur som helst han verkar ha det bra, vilket är huvudsaken. Saknar honom bara.

Take care!





God Jul allihopa!!!



Tack Så mycket för alla fina julklappar!!!

wooopido, Vilka fina julklappar man fick:)!



Jag har fått så fina julklappar!

Ny favvo film, en fransk- Jeux d'enfants

När vi satt där på Arlanda och väntade på nästa flyg till Östersund. Så satt jag och min syster och kollade på film på dator. Vi såg "Jeux d'enfants" en fransk film. Helt underbar! Jag rekommenderar verkligen denna filmen.. Den bör ses av alla, stora som små..



Sara är uppe i Norr!

Hej och hå! 

Nu är jag uppe här hos farmor och farfar i 4 dagar under julfirandet!

Här är det definitivt en vit jul:).

Olsen sisters.


Utgång med Syster samt curling.

Igår kom alltså min syrra hem. Vi åkte till flygplatsen och hämtade henne, sen tog det år och dagar innan hon fick sin väska. Men när den väl kom var man väl lättad, men fortfarande irriterad på hur de sköter sina jobb där nere under väskjorden. Sedan åt vi en god familjemiddag tillsammans, kollade på Mamma Mia filmen, jag måste säga att den är mycket bra faktiskt! Efter lite abba sånger så sattes sminkningen igång och letande efter rätt kläder för kvällen. När vi väl går ut och går mot bussen så håller vi på att blåsa iväg! Jag kände det redan uppe i lägenheten för det gungade som på en båt, fönstren vibrerade och kulorna i granen rörde på sig. Min jacka blåste upp som en parachute så jag bara flög med vinden haha det såg väldigt roligt ut! Vår kväll spenderade jag och syrran på Izakaya koi på lilla torg. Utanför Koi så stod folk i kö, eller ja vi var kanske 10st. Och de var irriterade för att de inte fick komma in en kvinna  sa till vakten " Asså du, bara så du vet så står jag aldrig i kö, plus att min bror jobbar där inne". Snälla nån lugna dig lite va? alla kommer in. Och allt det här med att stå på listan, på en bar/restaurang:/..hmmm. Det är så mycket lättare utomlands.

Det var en jätte kul kväll med syrran och vi begav oss hem vid 2-3 tiden. Vi skulle ta bussen så vi fick gå en bit. Jag som hade ont efter mina högklackade skor, haltade fram som en gammal tant. Sophie skrattade hysteriskt samt folk som gick förbi. Jag kunde inte hjälpa det jag hade fått skavsår och det klämde så:(. När vi väl var hemma var det sjukt skönt att krypa ner i sängen.

Idag var vi och tog vårt julkort samt tittade förbi the old house för att se att det var ok efter jordskalvet. Sedan tog vi en lunch på Kust som var väldigt god! Klockan 4 var det curling och då spelade vi alla 4. Det var trevligt men kan dock bli lite enformigt. 

Ikväll tar vi det lugnt och det blir att vi kollar på Batman. Jag började se den hos syrran i Schweiz men jag hann somna redan i början av filmen, så det ska bli spännande att se hela nu. För filmen började bra iallafall. Ikväll åker också Philip iväg till Thailand..humhum. Känns lite tråkigt att han ska iväg och så långt bort också. Jag kommer sakna honom. Men vi ses ju nästa år, längtar redan...

Men innan dess kommer jag ha varit uppe i norr under julen och nyår i frankrike (Nice). Längtar till det också.

  



Hbg.

  

  

  




Trevlig fredag.

Det började med att jag och Sofia sprang till tåget. Jag stod där och väntade och Sofia kom verkligen precis så vi fick springa. Ojoj pust! Vi hann iallafall, skönt:)!

Väl på tåget hade vi allt möjligt och prata om, vi hade en del catching up att göra. Så det gick väldigt snabbt, vips så var vi i Helsingborg. Sedan bestämde vi oss för att besöka min mormor och morfar som bor i Helsingborg. Så det blev ett besök där hos dem. Klockan tickade iväg så vi bestämde oss för att bege oss ut på stan. Det är en väldigt trevlig stad att gå i, vi hittade bland annat bra Second Hand butiker som vi älskar att gå i! Sofia hittade lite grejs men jag avstod, alla mina julklappar är handlade så titta men inte köpa:)! 

Lite senare på eftermiddagen kände vi oss lite hungriga, så vi letade upp ett mycket trevligt fik/restaurang, ohlssons skafferi. Mycket mysigt och fransk/italiensk inspirerat  med röd vit randiga dukar, ljus i vinflaskor och olivoljor samt fransk/italiensk mat. Jag tog en pasta sallad med pesto i, väldigt god. Sofia tog en sparris soppa som var gudomligt god den med. När vi väl var klara kom Philip och joinade oss. Vi satt där en stund och pratade sen gick vi vidare till ett nytt ställe, en bar, som låg lite längre bort. Där satte vi oss och köpte ett glas vin och sedan kom Philips kompisar för att umgås med oss.

Det var en lyckad dag. Jag hade oerhört kul!

I morgon kommer systern min hem! Woppido, då ska vi ut och festa lite..

Sessun

  

LOV!

Hej hopp o hej och hå!!!

Idag tog skolan slut, eller iallafall nu till jul. Det var julavslutning i kyrkan som vanligt med skolan och alla sjöng så fint så. Sedan fick vi betygen, jag är rätt nöjd med mitt. Efter det var the gathering hos åsa, juligt med glögg och julbakelser. Trevligt trevligt..somnade nästan i soffan insvept i en filt. Det var skönt att bara vara och inte stressa för något.

I morgon tuffar jag och Sofia till Helsingborg...av alla ställen. En lite Skåååeenee rejsa, så trääävlääät. Nä men det ska bli kul, lite julshopping och mys. Vi ska titta förbi mina grandparents också samt fika med philip och hans friend. Måste ju se philip one last time innan han flyger iväg till Thailand. Buuuhuu...

I kväll var det en trevlig family dinner, med två avslappnande föräldrar som är lyckliga av att kunna pusta ut nu äntligen. Framför allt Paps:)! Ett glas vin till maten fick det bli, vilket var gott och passande till firandet av lovet..

C ya!

David Batras nya bok

"Ställ inte cykeln här!!!" Ställ den i stället istället"

" Här kan du inte parkera din idiot! Må lopporna från tusen kameler hemsöka edert könsorgan!!"

" Du som spikar på julafton har allvarliga problem"

" Extra mört kött. Vi hänger själva i butiken."

"Rabatt på underkläder, som avdrags i kassan."

" Morgondagen inställd på grund av bristande intresse!"



Vad förväntar jag mig egentligen.

Jag tror helt enkelt för mycket. Att det skulle kunna vara möjligt. Nä då..

Jag är alldeles för snäll i bland känns det som, men i sådana fall vill jag ha samma tillbaka.

Visst det är klart att jag får det, men ibland behöver jag mer...ännu mer.

Jurassic 5-Work it out


Discover Jurassic 5!

I want to do something unexpected sometime...

Som att sitta på bussen till skolan men istället byta buss och åka till Kastrup och sätta sig på första bästa plan till en plats i världen.

Göra något oväntat, allting är annars så väldigt planerat och tiden väl planerad. Varför inte göra raka motsatsen någon gång. En bra utmaning




Eddie Izzard


Mitt Horoskop

Vattumannen 21/1-18/2

Just nu handlar det om kärlek, kärlek och kärlek. Du skjuter upp allt annat, inte ens julstämningen fångar ditt intresse i år. Att du har turen med dig så fort det rör romantik gör förstås inte saken sämre. Du har sällan varit så sensuell och så charmig som du är just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 
3
tur/pengar 
5


Jordskalv nu i morse 06.20!!

Oerhört obehagligt när man bor som man gör. Mitt rum skakade och jag vaknade av att jag bokstavligt talat hoppade upp och ner i sängen pga min säng rörde på sig. Jag fattade inte först vad det var, men sedan fick jag ett sms av Philip som sa att det var ett jordskalv precis. Mamma märkte det men pappa sov djupt som vanligt. Huset står stabilt kvar i allafall.

.Gathering.

Igår hände det inte så mycket som sagt så sov jag länge, sedan åkte jag och mötte paps på sjukhuset för att göra lite tester på vad det är för något jag har. Jag har haft ont nu i ett bra tag och inget har hjälpt fast än jag tagit penicillin. Hur som helst så var det inte streptokocker ialla fall. Tycker bara det är så jobbigt att ha ont hela tiden, speciellt på morgonen, ont och svälja och speciellt när man gäspar.

Sedan blev det liksom mörkt vid tio i fyra..:/.. är det inte hemskt! Bara för jag sov så länge också så blev dagen plötsligt väldigt kort. Sofia ringde sedan och frågade om hon kunde titta förbi. Det hela slutade sedan med att vi hamnade oss ogge. Jag, fia, ian,ogge och fabian  Det var kul med lite gathering igen, det var lääääänge sedan sist. 

I morgon prov på Civics, men det ska säkert gå bra det! Samt en presentation på engelskan om Ku Klux Klan. Sen kan jag pusta ut. Onsdagen blir säkert en städ dag och sedan var det slut på torsdag. 

skönt med lov snart!

Grey outside...grå inombords

Det känns som det är grått och kallt 95% av alla dagar kring october och framåt, ända till mars. KUUUUUUUUUUUUUUUL!

NÄÄÄÄÄ...

Inte riktigt va?!



Inget ansiktsuttryck utan på med pälsen och gilla läget...Precis som Sara jessica Parker på bilden.





Fikon med mögelost är såå gott!!

 

På Torsdag börjar lovet

Det ska bli otroligt skönt med att lovet börjar snart. Först så åker jag upp till min farmor & farfar i Norr, som jag nämnde innan och sedan efter det åker vi ner till Nice och firar nyår. Min syster kommer nästa vecka på lördag woopidoo!! Då är det hennes tur att röja stan med mig:D, det ska bli super kul! Söndag är det idag i alla fall och jag har precis vaknat ska snart upp och äta lite frukost eller vad man kallar det när klockan är 20 över 12. Idag ska jag träffa en killkompis som heter Ian sen ska jag plugga till mitt prov som jag har i veckan också.




Jag är så trött på att det är grått ute hela hela hela tiden!



Strangers in the Night - Frank Sinatra


Coldplay - Swallowed in The Sea


Helgen började bra!

Nu är det helg eller det blev helg igår helt enkelt. Jag slutade lite tidigare från skolan så det var skönt. Sedan gick jag i stan med Gabi och köpte julklapp till Philip. Ångest, det var rätt svårt att hitta någon bra present i början, men sedan så ska han till Thailand och då sa en kompis till mig att köp något han kan ha på resan. Hmmm.. ja, då gick det lite bättre, en fin keps köper jag^^. Vi bytte i morse och han blev mycket glad för sin keps, han behövde tydligen en ny så det var den perfekta presenten ju! Jag fick en parfym som jag har velat ha länge Victor och Rolf's Flowerbom. Den luktar ju så otroligt gott Tack så mycket Philip:)!

Sedan under dagen tog vi en promenix och handlade ingredienser för att baka lussekatter. Sedan blev det gröt till lunch gott gott! Och jullåtarna var självklart på hehe, det var verkligen julmys med min P..

Snart åker han och jag med. Han åker till solen i Thailand och jag ska upp till Norr till snön. Det ska bli skoj med en vit jul hos farmor och farfar:)! Så vi kommer alltså inte se varandra på 3 veckor snyft snyft... så vi ses alltså nästa år. Det låter rätt konstigt Nästa år hmm. 

 

Hjälpte ettorna med deras reklam film om Ray Ban.


Pälsmössa får fördomar

My name izz Zara korshiskka and I come from Russia, Niet..

Actually I just came from my job in England, it is my duty to guard the Buckingham Palace

eller inte?


Vackra Jessica Alba blir retusherad.


Jessica Alba var tydligen inte tillräckligt snygg nog. Hon är en av världens vackraste kvinnor och gjorde kampanjbilder för Camparis kalender 2009. Hon är nybliven mamma och fick gå igenom retusheringsverktyget Photoshop, ett antal gånger innan bilden blev tryckt. Hon fick sitt barn för fem månader sedan och personligen tycker jag hon ser väldigt bra ut på bilden till vänster. Men detta funkade inte för kalendern, nä det fick bli en smalare midja, större byst och slanka smala lår..

Hmm hmmm ska det vara så här? Det är väl orginalet vi vill se, inte sant? Annars blir det ju fejk?

Vad tycker ni?

 

 

 







Choklad från Schweiz..the best of the best


Spår-16


Ge mig helg..ge mig helg helg...ge mig H.

Mitt speech gick bra idag! Åh jag kan verkligen pusta ut, jag pratade på utan några "euuumh" eller liknande, det flöt på bra helt enkelt och jag kollade bara ner på mina kort ibland. Woopido skönt!

Nu är det bara 3 prov att göra. Företags ekonomi, Written assigment på 1984 boken och Civics-NGO's,American election, federal/unitary states.  Av dessa tre proven så oroar jag mig nog mest för engelska written assigment, som är på fredag..
Jag vill att min text ska flyta på bra och plus att jag vet inte vilken fråga han kommer att ställa som man ska skriva om. Det gör mig lite nervös. Men det kommer självklart vara en fråga som rör själva boken, och jag har läst hela även sett filmen så jag hoppas att det ska gå bra. Men helst inte "my opinion of the book" hatar sådana frågor, hellre en fråga jag kan ha en början på typ som " Why is it like utopia, a totalitarian state?" något i den stilen kanske.

Jag började idag med att vakna upp och trodde det var torsdag, "jej skönt med fredag i morgon" oooh no.. nope det är onsdag idag. Damn it! Det är en seeeeeeg vecka..det går otroligt trögt :/. NU tycker jag att det ska bli helg jag ska förmodligen träffa Gabi på fredag det var ett tag sen så det ska bli trevligt. Sen helg med philip.

GE MIG HELG!

Mitt sista speech, thank god!

Har mycket att göra nu denna nästa sista veckan i skolan innan lovet.

I morgon har jag mitt sista speech, gaaaah det känns skönt:)!

Nu ska jag hoppa i säng men jag skriver mer när jag har lite mer tid.

Längtar myyyyyycket efter helgen. Philip.

-


Ett sms och ett långt samtal.

Jag fick ett sms som ledde till ett långt samtal som made my day!

En liten bit  av mitt hjärta som har fattats har kommit tillbaka till mig. 

Saknaden har varit jobbigt men nu ska allt bli bra igen.


S.Pellegrino , gott gott


Happeli happ

Idag är det en happeli happ dag, vilket betyder att jag är likgiltig- indifferent. Orkar inte göra så mycket, det ligger som ett depptäcke av moln på himlen som tynger ner en. Jag behöver D-vitamin, snälla ge mig solen!

One day..kommer jag flyga fram på en röd vespa i Nice


Helgen redan slut...

Jaha...då var ännu en helg slut. Nu in igen på ny vecka, gäsp! Denna veckan kommer inte vara rolig massor att göra, några sista prov att avklara, inte så svåra dock.Plus ett hemskt Speech kvar:(, jag vill verkligen inte. Min syrra gav mig lite tips om vad jag ska kunna snacka om, jag ska väl kunna koka ihop något bra. Ska börja så smått ikväll tror jag. Inget jag tycker är så fasligt kul men men. 

Det var mycket trevligt oss mina små kussar, dom är så härliga:)! Och väldigt frågvisa om ditten och datten..Sedan träffade jag philip igen,det var kul att se honom igen! As always har vi alltid trevligt tillsammans.

Nu sitter jag här i min säng med min tv på och datorn i knät och känner mig allmänt hängig. Kan bero lite på att jag badade jacuzzi precis blev rätt varm, men jag har ju varit sjuk nu fram och tillbaka så who knows...

Vi höres snart! Tjing Tjong



Helg planerna.

Igår var jag på bio med min kära kompis henrik. Vi såg Madagaskar 2:) den var faktiskt väldigt rolig, man skrattade en hel del. Värd att se! Jag har dock inte sett ettan men den ska tydligen vara bättre än 2an så jag får väl ta och se ettan också någon dag. 

Idag ska jag och mams tuffa iväg till Lund, nope inte träffa philip this time, utan mother and daughter time för julklapps inhandling. Det ska bli trevligt. Vi har aldrig riktigt gått så där mycket i Lund och det är roligt att gå och jul handla i en annan stad. Jag får väl slänga in lite pluggning också idag.

I morgon ska vi åka till våra underbara kusiner som jag älskar! Vi ska nämligen utbyta julklappar med varandra och umgås. Det ska bli skoj att se dom igen. Sedan på eftermiddagen ska jag umgås med philip.

Ciao!

I did not follow...what happened?

  

The Killers- Human EMA 08



International Day.

Idag följde vi inte vårt vanliga schema utan vi hade internationell dag. Vi lyssnade på 3 intressanta personer som föreläste istället. Den första som föreläste var en kille som gick ut från Bladins (min skola alltså) för 2 år sedan. Han hade en intressant historia om hur man ska kämpa för något som man verkligen brinner för, plus att Happiness kommer före Success. Det ska man alltid lägga på minnet. I allafall för mig är det viktigast att vara lycklig men det man gör. Hur som helst denna killen strävade för att bli en känd rappare. Han åkte först till Skottland och läste juridik, men trivdes inte och längtade hela tiden efter att få jobba med musiken. Han avslutade sin utbildning i Skottland och åkte hem till Sverige igen. Han startade en litet studio med sina kompisar. Allting gick segt och kostade en massa. Sedan drog han iväg till USA och fick ett kontrakt där med trey songz, sen har han rappat med T-pain samt Lil wayne! Helt sjukt. Han åkte på turné med lil wayne också, han sa att lil wayne var rätt galen. 

Nästa föreläsare hade jobbat för typ the secret police i UK och han berättade om Hidden Data. Hur du än gör för att gömma dina dokument så går det alltid att hacka sig in och hitta dem. You can't hide anything! Det var också väldigt intressant. Gillade dock inte hans dialekt, det var för Posh Brittish.

Den sista som föreläste var en gammal dam som hade överlevt Andra Världs Kriget. Det var också mycket intressant och lyssna på hennes upplevelser. Hon påminde oss om att man ska verkligen uppskatta vad man har och alltid följa sina drömmar. Inte vara rädd utan göra sitt bästa och försöka..

Woopsi jag glömde visst att nämna att min kära mentor också hade en föreläsning om hans tid som Volontär i Israel. Det var också inspiring att lyssna på.

Det var en bra dag helt enkelt!  =)

C.

  

Vogue


Och det snöar och snöar...

Det började med att jag sov väldigt dåligt hela natten. Om det var för att jag var orolig för mitt prov jag hade eller om det var något annat. Jag sov helt enkelt väldigt hackigt. Men när jag väl vaknade och sa det till mamma så sa hon att hon hade också sovit lika dåligt som mig. Och när jag gick in till köket såg jag plötsligt en blixt! Och pang bom buller där efter. Det måste ha varit därför, pga åskan som jag sov dåligt. Men åska i december, är inte det lite konstigt?

Sedan skjutsade mamma mig till skolan, vilket var skönt för jag känner mig snuvig och har ont i halsen:(. Men jag var liksom tvungen att gå till skolan, jag hade prov i International Relations (vilket gick bra btw)och  plus att jag har varit borta pga USA och sjuk innan så. Men men, när jag väl skulle hoppa ur bilen började det hagla:S hmm skumt..

Sedan kom snön! Stora tjocka flingor dinglar ner på marken. Fast de tar inget fäste för det är ca 1 grad ute. Men Vitt..Vitt..Vitt är det ända jag ser ut, en vit vägg helt enkelt. Mamma kom och hämtade mig på skolan efter mitt prov, vilket betyder att jag missar min ensemble lektion, jag kände att jag inte orkade vara kvar när jag känner mig som jag gör. Så en lektion fick jag missa, men jag kan alla sånger utantill som vi ska sjunga på Lucia så jag hoppas det är lugnt. 

Nu sitter jag här i min säng med mysbyxorna och myströjan på och macbooken i knä, te och pepparkakor bredvid mig. Skönt att ta det lite lugnt...

zZzZzZzZzZ...

 

Friends-blir aldrig tråkigt.


Fler bilder...

      

.The Weekend in Switzerland.

Resan dit började dock inte så bra. Jag kom i bra tid till Kastrup, så jag kunde i lugn och ro checka-in och hinna äta lite. Tiden gick och jag började tycka att det var lite konstigt att det inte stod vilken gate det skulle vara. Jag gick till info-desk och där sa de att den var en timme försenad, gäsp! Jobbigt, jaha...då satt jag ut den timmen med min drick yoghurt och cosmopolitan. Fick sedan reda på att det planet som skulle ha lyft i tid hade tekniska problem så det var därför vi fick vänta in ett nytt plan som hade kommit in från en annan destination.

Hela flygresan till Geneve gick sedan rätt snabbt 1h45min, tillskillnad från flygresan till USA. Sedan var jag tvungen och köpa tågbiljett för att ta mig vidare till Montreux. Tydligen så hade sista direkt tåget gått så jag fick helt enkelt ta ett tåg till Lausanne och sedan byta, pust! Men väl framme hoppar jag av i Montreux och där står min syster fullt uppklädd i klänning och klackar, klockan började närma sig 23.00. Åååh, det var så kul att se henne igen! Hon var överlycklig att se mig :)! Puss på dig sis!!!

Hopp och iväg upp till hennes lilla lägenhet, riva upp hela väskan för att hitta min klänning och skor. Sedan klackade vi iväg till klubben Black Pearl. Väl inne på Black Pearl träffade jag alla hennes kompisar som går på skolan, alla tyckte vi såg ut som tvillingar haha..hmm ja, lite kanske, ibland. Vi festade och dansade till klockan halv 4 ungefär sen gick vi stapplande hem. Slängde oss i sängen, vi delade säng, 90 säng. Trångt men det gick bra ändå:).

Morgonen därpå gick vi på den trevliga julmarknaden nere vid sjön, strosade runt och tog en massa bilder. På kvällen var det culture night på hennes skola. Där alla gör upp ett litet stånd med mat och grejer från ens land. Det fanns, Thailand, Bulgarien, Tyskland,Korea,Vietnam, Kina m.m och alla hade gjort deras speciella mat. Allt var super gott!! Absolut Vodkan på vårt svenska stånd var det som gick åt mest haha! annars stod det rätt still med köttbullarna och resten av våra grejer. 

Vi hade också ABBA låtar vid vårt stånd så där stod vi alla och sjöng med:)! Det var så kul och trevligt. 

Igår då på dagen gick jag, Sophie och Veronica på julmarkanden igen och träffade sedan några till av Sophies kompisar. Så slog vi oss ner och åt tartiflett och drack Vin chaud(glögg) mm mycket mysigt. Det kändes juligt.

In short: Resan var mycket lyckad! Det var kul att se min syster igen och prata ut om allt möjligt, har saknat henne. Det ska bli skönt när hon kommer hem i December.

Tack för allt Sophie <3! Massa puss






Bilder från Schweiz!

Jag ska berätta mer om hur jag hade det, men nu lägger jag bara upp lite bilder. Det kommer alltså en liten berättelse om resan sedan:)!

          
 


RSS 2.0