Cool stuff.

  

Orientering tomorrow.

I morgon så ska man ut och springa sig varm ute i skogen. Jag har min kompanjon Ida, och vi tillsammans ska åstadkomma något riktigt bra resultat i orienteringen :). hehe..hoppas vi iallafall.
Nu sitter jag och gör färdigt en liten essä om European Defense Force. Rätt intressant faktiskt!
Only two days left to Barcelona! Whoohoo, värme värme värme, min kropp är som gjord för detta! 
Klänning för hela slanten! 



En gammal goding som man brukade sjunga till.


Love this commercial.


Soliga dagar.

Nu är det skönt och varmt! Thank God. Nu trivs jag, det är detta jag gillar, jag ääääääälskar värme :). Var hos Philip i lund i fredags och jag hade gjort en pasta sallad så den delade vi på och satte oss på en filt i parken. Det var mycket trevligt och skönt i solen. I Lördags låg jag och solade, sen träffade jag ian och co'  och idag så låg jag och solade med Henrik. Det var väldigt varmt idag, varmare än igår så det var bara uppskattat!

Nu är det inte långt kvar tills jag ska åka till Barcelona till min syster :), det ska bli super kul!!!På torsdag bär det av.






Light up Light up


Even if you cannot hear my voice.

Lounder Lounder

1 step forward and 2 steps back. 



.


Snow patrol-run



Underbar låt! Listen to the lyrics. Wonderful!

Gäsp!

Matte prov i morgon, Good Luck to me!

Längtar till helgen, as always.

Ska dock plugga men på fredag ska jag och Mr P gå på bio, samt äta en god middag, det ska bli trevlig.

Nu måste jag kolla igenom företags ekonomi boken, gäsp! Absolut den tråkigaste kursen någonsin....



C y later. 



Windy.


W&B



So why don't we go.

I bland orkar man bara inte och sitta ut tiden på skolan. Så nu sitter jag här hemma istället, vilket är lite skönare. 

I söndags var vi i our old neighbourhood och kollade lite och fixade lite grejer. Sen stack jag till Lund, något stressad, men det visade sig att jag kunde ha tagit det lite lugnare. När jag väl var framme hos philip, fick jag pusta ut lite i philips armar. Sen gick jag över till CF för att plugga inför matteprovet som jag har på torsdag. Det gick bra, men jag ska även plugga lite själv idag, hade jag tänkt och i morgon kanske jag åker och pluggar igen hos honom. We will see..

Nästa torsdag åker jag till Barcelona för att träffa min syrra. Det ska bli jätteskoj! Längtar verkligen...speciellt att se henne och att få värme, det börjar i och för sig bli varmt här nu, och allt börjar slå ut, men min kropp fryser iaf. Hmmm...jobbigt?! jajo.

Så nu klockan 3 måste jag back to school, whoopi...jag kanske tar en jogging tur när jag kommer hem, clear my mind.

Peace så länge!

Look at the stars.

The colour shine for you

All the things you do

I took my turn

Something beautiful





Calling Mr


Det kan ta tid.

Igår åkte jag snabbt hem för att fort fort städa badrummen innan jag tog tåget med philip till hans päron. Det var ganska stressigt men konstigt nog så hann jag med det. Vi kom dit bra i tid och vädret var ju helt underbart. Det låg precis vid havet och vi tog en mysig promenix till den lilla hamnen. Underbart härligt! 

Sen åkte vi hem nu i eftermiddags och jag gick på motormässsan med ma och pa. Tro det eller ej så tycker jag det är rätt så kul att se på bilar :). Sen gick vi och satte oss i solen, skönt att solen äntligen värmer lite.

  

Fredag tomorrow!

I morgon fredag, ooootroligt skönt! Jag och philip ska åka till hans föräldrar så det ska bli både bli spännande och trevligt :).

Kom typ precis hem från att ha sett teater med skolan, Maria Stuart, GOD! Gäsp, det blev så högfärdigt och så mycket into detail, det blev bara för mycket och för LÄNGE, i hela 3 timmar. Inte heller så kul i och med att jag är allergisk mot pollen vilket gör att jag snörvlar en del. Jobbigt.. att försöka snyta sig tyst, går typ inte.

Nä nu ska jag sova lite, är rätt trött. Upp och packa en liten väska på morgonen och hinna med städning efter skolan innan vi åker.

Sov underbart och dröm om en massa :).

Puss


^^

  

yellow.


Hemma Again.

Härligt att våren hade kämpat sig uppåt till Sverige as well. I går anlände vi klockan ett ungefär och vid tre åkte jag till philip. Vi tog oss en liten promenix och satte oss på en bänk och käkade glass. Skönt med vår sol!

I dag har det varit riktigt skönt med varm sol, gud! I need it, jag är verkligen beroende av sol, för att man ska må tipp topp så behöver man sol! I alla fall JAG. Började skolan idag ju, suck, vi gjorde engelska test bara så där rakt upp och ner med en dags för varning. Happelihapp, första delen gick bra men den andra gick sådär..men men.

När jag väl kom hem efter dagen så tog jag på mig jogging kläder och sprang ut. Mycket mycket skönt! Sedan gick jag och mamma ner och tog en glass vid havet. Helt stilla och solen sken..underbart.



.Vår.


mer.

   

Bilder. Påsk

    

Påsken redan slut..?!

Ja, nur har det ju gått en tid sedan sist jag skrev. Det har väl hänt en del om man säger så. Alex kom ju i måndags och då hämtade jag honom på flygplatsen, sedan stack vi direkt till the beach, för att det var så soligt och varmt :). Sedan har dagarna bara sprungit iväg känns det som. Vi har bland annat varit i Monaco och Italien. Vi var också uppe på min favorit park i nice, som ligger på en kulle där man har utsikt över hela Nice...woooonderfull! Dit gick vi upp och satte oss med vår filt en skön bok samt baguette och smaskig fransk ost! Sådana stunder älskar man bara. Sen har vi gått i stan lite, jag köpte bara två toppar på H&M som är bra att ha till allt. Gick och satte oss på café och hade det mysigt, drack chocklad och te. Får inte glömma att vi gick upp varje morgon och sprang! Det trodde jag inte om mig haha, jag som är en slöööis ^^. Men med alex som coach så gick det prima ballerina. Så jag ska se till att jag är ordentligt fit inför orienteringen som vi ska ha i skolan i slutet av april. Mamma och pappa hade ju hyrt bil så vi åkte med dem på en utflykt till italien, bland annat till en otroligt härlig vingård. Och mannen som ägde vingården, typ 65+ härlig italienare som pratade med oss om hans vingård. Det var så fridfullt att bara sitta där, prova viner och doppa brödet i olivoljan som var från gården. MMMmmmm såå gott! det var däremot inte så trevlig väg upp dit, vår bil rymdes precis och sedan var det stup ner utan räcke...inte så trevligt, men det var väl värt det när man kom upp till denna mysiga gården. 

Sedan har vi varit ute i gammla stan en del och festat, på dom vanliga ställena vi eller jag brukar gå till. Alltid lika kul att gå ut i Nice. Så igår då hade vi sista middagen, då köpte vi pizza hos pizza gubben som är precis där vår lägenhet är, och dom gör gudomlig pizza! Så vi köpte där och så käkade vi, jag, alex och emmanuel. Och lite gott vin till as well. Sedan körde vi lite kort och sen promenerade vi bort till gammla stan. Det var ett mycket bra avslut på hela dena påskveckan. Men suck, jag kommer sakna det, som jag alltid gör. Det känns som om man lever två liv, ett franskt och ett svenskt...fransk frukost mmm så gott, det kommer jag också sakna. Att leva här är livs kvalite, som alex sa. Och jag håller med. Jag finner en slags lycka när jag är här...även om jag tycker om att vara hemma i Sverige, så finner jag inte samma lycka där...By the way, vi var även i Cannes en sväng och träffade en tjej kompis sophie, som jag lärde känna när jag bodde här, där satt vi även på café och bara pratade och hade det mysigt.

Och tack tack, alex för att du kom och gjorde denna veckan extra rolig. Du är en underbar vän och vi hade det super bra tillsammans :)!


Jag hamnar nog här eller i Italien i framtiden.

Take care! xoxo

Livet är härligt.

Skriver inte så mycket i och med att jag inte har så mycket tillgång till internet. Så det blir någon dag då och då. Bilder och sånt kommer med tiden...Skriver mer på söndag. Peace



Red


Hemma i Nice.

Vädret är underbart, soligt och varmt. Låg och solade på balkongen i morse och sedan gick jag till emmanuel, så åkte vi och köpte lite mat och sedan åkte vi upp till en park. Åh, det är underbart att sitta i en park när det är fint väder och bara sitta och njuta. I morgon kanske vi åker upp en sväng och åker skidor ifall vädret tillåter, och sedan på måndag landar alex! Woopido, det ska bli skoj att han kommer.

Ha det så bra så länge!
Peace

Vårkläder.

  

2 days left..

Har inte så mycket tid att skriva så mycket för jag har lite krims krams och pyssla med nu innan jag åker. Jag träffade Philip idag iallafall och vi tog oss en promenix i solen, för hör och häpna, det var nästan lite så att solen värmde för en gång skull! Jag menar det är ju 1 april idag och jag använder fortfarande vantar och halsduk, heeellllooo, våren var är du, dags och komma nu kanske..eller?

Hur som helst vi gick till Espresso house, köpte oss en kaffe och satte oss vid havet. Mysigt med sol och ett stilla av. Mucho trevligt! I dag har jag också skrivit på min History grej om Hitler, är strax färdig, ska nog skriva det allra sista tomorrow, för inlämning är på fredag, så det är no worries. Så i morgon då, måste jag hinna packa samt åka till lund och plugga matte med CF och säga a last godbye till Mr P. Stress. Men det ska nog ordna sig, lugn och fin sara, inte stressa upp dig i onödan här inte. Så i morgon kväll blir det packning, men det kommer ju inte vara så svårt, only sommar clothes, woopi :)! Längtar tills jag får sätta på mig alla mina sommar klänningar, älskar och ha klänning 24/7, hehe. 

Det ska verkligen bli super skönt att slippa skolan för en stund och får lite sunshine på sig, vilket ger lycka och välbefinnande.  

I love it!

Take care, för nu ska jag sussa börjar tidigt i morgon och då är det svårt att ta sig ur sängen om man inte sovit fullt ut.

Xoxo

-


RSS 2.0