L.


great song.


Idag är det skönt att bara slappa i sängen. Typical sunday.When you know you have met your soulmate.


Up in the blue.


Take me even higer...like I do, woooohooooohhh


Söndag. gäsp.

Det började med en skön fredag med mycket god fredags middag med päronen. Sen i går umgicks jag med filip och vi spelade tennis och bakade lite cup cakes, såå goda blev dem. Det var trevligt. På kvällen så var det en sista grannfest i vårt gamla kvarter, det var roligt och se de nya ägarna till huset och hur fint de hade möblerat :). De hade gjort det mycket fint! 
Idag blir det en slappedag och family dinner, för igår kom Sophie hem från Bryssel. Ska nog plugga lite också, för nu börjas det!
Peace.Love and Ice cream.

oj.


Trop drole.


.


Enjoy the view.


let it all out.


Trött trött trött..


Feel good music


Trevlig helg med utgång och en liten visit i Helsingborg samt Viken.

I fredags hade vi lite folk här och tog ett glas vin innan vi begav oss ut i malmö. Vi gick till ett ställe som heter Chili, vilket var väldigt trevligt, ett ställe som jag aldrig varit på faktiskt. Det var väldigt många gamla klasskompisar från högstadiet som var där. Skoj och catch-up lite! Vi kom hem lagom sent ca, halv 4 på natten.

Sedan blev det en låååång sovmorgon sedan tog vi tåget till Helsingborg, hälsade på mormor och morfar, vilket var trevligt :)! Efter det hämtade vår vän Bobo (philippe) oss, så åkte vi till honom gjorde en otroligt god middag som vi gjorde tillsammans. Bobo grillade fläskfilen, jag hade hand om att göra en potatissallad och sophie gjorde en god äpple/bär paj...yummyumm. Efter en del goda skratt så satte vi oss i soffan och kollade på film och käkade massa godis :). Morgonen därefter åt vi en underbart godfrukost. Jag gick och handlade tekakor och goda bullar på bageriet i viken, och åt med solen i ansiktet, riktigt härligt!!

    

Soo funny commercial.


Kan inte malmöfestivalen ta slut nu.

Idag har skolan varit sisådär kan man väl sammanfatta det..

Vi har bara gått igenom vad vi ska göra och hur vi ska lägga upp vårt projektarbete.

Hade tänkt skriva om finanskrisen. Jämföra med den stora som var på ca 1930 med den som är idag. 

Sedan i eftermiddag gick jag på stan med syster, orkar inte med allt folk överallt bara. Malmöfestivalen ska ta slut nu tack..

Suck..

Kan 4 juni komma nu.Dansens början till idag.


snygga converse


Adele.


La petite fille.


..


Jahapp.

Igår började det hela. Det var tomt utan ida..hoppas hon har det bra i USA hur som helst. Och nu har malmöfestivalen börjat och där är så sjukt mycket folk i stan, man blir ganska trött på det. Ska bli skönt när det är över. 

Längtar tillbaka till sommaren..det gick alldeles för snabbt som vanligt. Dock är det bara ett år kvar nu, tills jag kan åka iväg! och jag längtar sååå mycket, det känns som om det kommer gå segt..suck.

Idag ska vi ha kick-off med alla treor så vi ska åka till Laserdome..hmm har haft min erfarenhet därifrån innan, sprang vilse och in i svarta väggar. Not good. Det är inte min favorit grej kan man väl säga. Men men, vi får väl se hur det går.


Peace

Hemma nu allihop!


sommaren börjar lida mot sitt slut...

Det känns lite vemodigt att jag slutar jobbet nu på onsdag. Det har ju varit en vana att vara med alla på jobbet, men samtidigt är det skönt att återgå till vardagen. På lördag tar vi båten hem och sedan 4 timmars bilresa. Det ska väl på sätt och vis bli skönt att komma hem. Man är bara så ledsen att sommar gick så snabbt förbi på något sätt. 

I helgen var det riktigt trevligt med hela familjen. Jag var ledig lördag-söndag så vi åkte till fårö och hade det mysigt :)!


  

I morgon kommer syrran!

I morgon anländer syrran till ön. Från att ha jobbat färdigt i Barcelona. Hon kommer vara hemma i sverige i 3 veckor nu :)! Så så om typ en vecka lämnar vi ön för att åka hem till skåne igen. Det är läskigt vad sommaren flög förbi, som vanligt.. och skolan börjar den 17! ouch!!

Idag är jag ledig och väntar på att molnen ska flytta på sig så solen kommer tillbaka. Det är ju typiskt att det ska vara så väldigt bra väder när man jobbar och när man är ledig är vädret sådär...så typiskt!RSS 2.0