Jag trivs som fisken i vattnet!


Bondi beach.


Söndag klockan 10.05 lyfter planet till La France, how exciting!!


juljul


Det blev en skön och slapp jul, mysmusik och god mat, uppskattade julklappar!


Det börjar närma sig Juuuuul...

Idag åt vi julbord inne i stan. Det var trevligt och gott men på något sätt har man förätit sig på julmaten även om man bara äter den under julen. Alltså har vi bestämt att vi ska käka annan mat på julafton, lite skaldjur och sådant istället. Det tycker jag blir jättebra, att man gör en lite mer annorlunda jul. Inget stress av att all mat ska stå färdig och en massa julgodis ska bakas. Nä i år blir det lätt hanterat helt enkelt! I morgon så ska vi köpa en familjepresent, vi ska köpa Wii. Ska bli skoj att spela! Sedan kommer nog mina kusiner på besök. Men nu ska jag sova lite.
Sleep tight!

.


B&B


La France på söndag.

Jag längtar till julen och allt som rör den mysiga julstämningen men jag kan inte låta bli att längta till Frankrike. Som jag alltid gör !!

Stay creative. make good ads!


mi corazon


Fam.


Snö outside.

I fredags blev det först att jag fick komma med på 60års fest för chefen för detta huset. Det var mycket trevligt snackade en del med Niklas och hans vänner, sen drog vi till Båten och det var bra drag där. Men två dagar i rad där räcker nog för min del. Det var inte till en fördel iaf. Kom sedan hem vid 4 tiden ungefär. I går kom sophie, min syster hem igen, det känns skoj att ha familjen samlad igen! :) Dock mådde jag inte så himla bra, inte att jag var bakis mer ont på ett visst ställe man har under en viss vecka. Jag fick så ont att jag kved, det var hemskt! Jag har nog aldrig svettats så mycket, jag var helt kallsvettig och låg på badrumsgolvet helt utslagen. Pappa satt bredvid och lugnade ner mig och kände på min puls. Smärtan gjorde så obehagligt ont. Det kändes nästan som om jag skulle bli medvetslös... Men jag fick en tablett av pappa som skulle hjälpa mot smärtan och det gjorde den efter en timme! Innan dess var det pest och pina :(. Men sen sov jag bort allt. Thank God.
Idag hade vi vernissage, sophie och pappa ställde ut sina tavlor och vi hade våra närmaste vänner där. Mycket trevligt! Ikväll är det bara kolla på film med familjen...quality time!

Eat with style hmmm...or not


In brief

Igår var det avslutning i kyrkan som vanligt, vi sjöng och det gick bra. Betyget var jag också nöjd över! Igår var väldigt roligt förfest i dockan och sedan båten. Vi slocknade ganska snabbt när vi kom hem klockan 3. Idag så vaknade jag halv ett, äntligen fick jag sova in alla de timmar som gick förlorade när jag var stressad och pluggade så mycket! Under dagen idag träffade jag ian och handlade de sista julklapparna, så nu är det klart! Ikväll blir det utgång med niklas och hans vänner,  kanske båten för han har skrivit upp oss på listan, så vi får se. 
Ha en trevlig kväll!

gunga min värld


Vacation.

!!!

VG i slut betyg för Matte C!!! Praise the lord!!

waaaahoooooooaaaaaaa!!!! Historieprovet gick bra och nu detta beskedet! Åh så glad jag blir! Skulle vilja hoppa och studsa upp och ned, men jag är så slut efter allt pluggande och städande..

Det är kallt ute..


Jag är dränkt i min historia bok.

Här händer det inte så mkt, men det finns lite tid till det nu. I morgon kväll kommer friheten. Filosofi provet gick ok. 

Jag är helt slut efter 5 timmar plugg...

Tack Nickepicke för din hjälp!

Skål för att matten är över!

Helst slut ikväll antingen orkar jag gå ut eller så orkar jag inte...
I morgon blir det julklapps handling med mamma i lund. Jag har
redan köpt lite men det är några till som saknas.
C ya!

Roses are red...


Mycket plugg.

Har ej hunnit skriva, due to, mycket plugg hit och dit. Man har helt enkelt blivit belamrad med saker som man måste ta tag i. I morgon är det Nationella provet i Matte C, sedan är jag fri från matten. Det är ju knappt så att jag kan förstå det själv....skulle nästan ha champagne med mig till skolan i morgon och skåla med mina klasskamrater, för allt tragglande vi har gått igenom och jobbiga uppgifter vi har klarat av! 

!


vackert.


USB.


New York. M.Horn

Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Och som vi båda vill
Mer än någonting annat 
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda två att det är såhär man mår när man hemligheter har

.


Busy.


Och så var det måndag i morgon igen Ja..

I fredags kväll så kom parenteserna hem från Indien. De hade väldigt mycket intressanta upplevelser att berätta om. Fick se en del bilder också. Det går nog inte att begripa hur otroligt fattiga de är i Indien och hur smutsigt de lever. Det var intressant att höra allt de hade upplevt iallafall, jag fick en fin hand sydd scarf av mamma, så det tackar jag så mycket för:)! Annars har helgen bestått av en del plugg för jag har prov som väntar att bli gjorda om drygt en vecka nu, ska åka till bibblan i veckan och plugga med ett gäng också hade jag tänkt. Idag var jag hos CF i lund och pluggade matte, inför nationella som är på fredag. Lite julstämning har vi också hunnit med här hemma, det blev lite glögg samt lussekatter..gottigott. Javisst ja, jag mötte även min grupp i civics, Nicole och Mikaela, vi håller på att filma en kort film om "How a bill becomes a law". Haha, det blev många skratt, vi måste nog få med en bloopers också i slutet av filmen!
Nu ska jag läsa lite filosofi. 
Peace

Långa nätter


Så vackert.


Torsdag.

Var i skolan från 8-10 sedan åkte jag och hade min sista miljölektion i en liten skola i stan. Den gick bra, barnen var duktiga! Sedan åkte jag hem, gick till gymmet, slängde sopor, ätit och nu ligger jag skönt i soffan och ska skriva på mitt miljöprojekt samt läsa till historia i den tjocka feta boken!

ah, interesting.


1+1=2


Amazing pictures.


oooooooooohhhh happy day!

Till min stora förvåning så gick det tydligen inte så dåligt på matte C provet som jag hade tänkt mig. Fick MVG- och det är jag sjukt glad över, haha mitt första MVG i matte sedan högstadiet :)! Det här borde firas något enormt!! 

Gaaauuuuh crap crap crapy day..


RSS 2.0