Första advent.

Gick i stan med filip idag och kollade på julmarknaden, det var mycket trevligt och juligt :)!

Amazing photos...which gives me goose bumps

see mer på: http://www.boston.com/bigpicture/2009/11/eid_aladha_and_the_hajj_2009.html
http://www.boston.com/bigpicture/2009/11/national_geographics_internati.html

Snaskar godis.

Igår var Nickeluring här och vi käkade middag, såg idol. Sen drog vi ut till lilla torg och mötte upp hans kompis. Satte oss på ett ställe och tog oss ett glas. Man kan ju säga att majoriteten där inne var typ killar, haha, sen var det ett helt gäng där från Gröningen, holland, som snackade lite med oss vilket var trevligt. Vi stannade tills de stängde, planen var egentligen att dra vidare men i och med att N skulle bli hämtad med taxi klockan 20 i 4 för att åka till flyget till spanien, så hade han drygt 2 timmar på sig. Alltså blev det hemgång, jag kände mig ganska trött jag också, så det var rätt skönt att få komma hem och slumra in i sin sköna säng. Jag har sovit otroligt gott! Vaknade klockan halv 11, tog en skål med flingor och skålen med godis, sen slumrade jag till igen. Skkööönt :)! Inga krav på mig idag, inget som måste göras egentligen. Jag tänkte jag ska orka mig upp strax, sätta på mig gymkläder och gå ner till gymmet. Läsa lite historia, göra klart min religion essay och sen skriva lite på mitt projekt. Ikväll ska jag träffa emma, som jag inte träffat på år och dagar, så vi ska gå ut och ta ett glas vin :).
Take care for now!

dripp dropp dripp dropp...regn regn åter regn


feel good music!


Udda.


Just.


Fasar inför de kommande veckorna..

Nu dessa sista veckorna är fulla med prov och essays som ska göras. Helt sjukt hur lärare planerar ibland. Sista skolveckan har jag prov varje dag...sista provet är liksom dagen innan vi slutar. Suck, det blir tre veckor med bara plugg och väldigt lite nöje. Gäsp säger jag bara...
Igår var jag hos CF och han hjälpte mig med matten. Smart kille de där, han får mig att begripa matten lite bättre. Kändes lite små konstigt att vara i Lund, no Mr P in town. Men men, nu måste jag återgå till mina STUDIER. 

pic.


DET ÄR SÅ MYCKET SOM SKA GÖRAS!



Hemma. Trött. Seg.Stressad.

Jag hade en mycket trevlig weekend hos min syster! :)
Bilder kommer.

I morgon flyger jag till Schweiz, till min syster. Wohoo!!


Det gungar hit och det gungar dit.

Idag känns det som om jag sitter på en båt....Inte kul...obehagligt. Man mår nästan illa
Jag tror alltid att huset ska trilla :/..
Min miljöpresentation för barnen gick väldigt bra, så nu vet jag hur jag ska göra nästa vecka med nästa klass. 

I morgon, första projekt besöket på en skola!

Spännande, nervöst och kul. Det är väl lite blandade känslor. Vill bara att allt ska funka och att de kommer tycka att det är intressant :)! 

Provet gick bra!! :)

Sara som future student haha

hey handsome.


Mucho things to do!

Nu är huvudet fullt med en massa som måste göras. Ditten och datten hit och dit. Mitt huvud sprängs snart, gaaauuuh! Ma och pa åkte till Louisiana i Danmark, jag skulle och hade velat följa med men jag behöver verkligen tiden till att plugga. Louisiana är ett stort galleri, som alltid har intressant konst, vi brukar åka dit lite då och då, men this time får jag avstå :(. Hoppas att de tar lite kort iallfall. Nu ska jag plugga lite svenska, käka lite och sen senare så ska jag träffa N och han ska förhöra mig på Svensklitteraturhistoria whoohooo så kul!? Niet!! 
Peace out.

Fyndat Jimmy Choo! gå in på www.sydsvenskan.se

Det blev en liten svart jacka med paljetter, perfekt för utgång, samt en liten aftonväska. Det var en ren upplevelse haha, folk är som galna!!
gå in på sydsvenskan.se , mamma och jag kom med på ett hörn!

Dubai.


.


Plugga, gym, varmt bad

Nu ska jag svara färdigt på mina United Nation frågor, sen så ska jag hasa mig till gymmet och sedan får det bli ett varmt och skönt bad! För just nu fryser jag!

Haha good times! Ses nästa vecka Sophie :)


Sömnig

Sömnig, jag nästan längtar tills det ska bli natt så jag kan gå och lägga mig igen.

FÄÄÄÄRDIG!

I can breath again...nu ska allt bara bankas in i huvudet mitt. Jag har ett rätt så bra minne så det ska nog fixa sig. 

Mycket att göra...gäsp!

Sitter och renskriver svaren till alla litteraturfrågor och magen värker :(. Ah sjukt jobbigt. Det sista året på gymnasiet är nog det jobbigaste. 
 
3an: Det högsta berget jag måste bestiga! 

ÅÅÅÅÅÅÅH orka Litteraturhistoria!

Jag blir ju dränkt av sjukt jobbiga frågor som jag inte kan svara på...

Greyness.


Jag saknar dig! Allt roligt, alla skratt...

Ida ida ida...du där borta i fjärran! Det slår mig nästan varje dag hur mycket jag saknar dig. Vi har alltid så roligt och vi skrattar så otroligt mycket. Jag saknar att skratta med dig, har inte någon som kan få mig på sådant skratt humör som du :)! Ja, det känns märkligt att du inte tar studenten med oss, hade så gärna velat ha dig där...
Men du ska verkligen uppskatta detta året du har i USA, det är gult värt och du kommer växa otroligt mycket som person, din självkänsla kommer vara 10ggr starkare än innan. 
Önskar att jag hade kunnat hälsa på dig, tyvärr är det lite långt bort.
Miss you very very much!!! 
Puss

Lego collection.


Regn, grått,regn,grått...kort sammanfattning om vädret.

Fick sms i morse om att våra två lektioner var inställda, whoho. Jag fick sova längre! Kändes otroligt skönt, man fick äntligen ligga kvar i den varma sängen och somna om. Dagen har varit rätt tråkig idag, grå och trist. I morgon blir det mini förhör på The Jewish Diaspora, det ska nog inte vara alltför svårt. Slutade halv 6 idag och det regnade och bäcksvart ute, jippi jag var lagom blöt när jag kom hem...

Poor poor james..


En paus från plugget.

Religionen är färdig skriven och jag är nu rätt trött på Bibel texterna. Det var nog det mesta jag har läst i bibeln sedan jag konfirmerades. Och jag kan väl säga att det räcker nu med sådant. Uppgiften är klar i allafall och det känns som en klump i magen försvann. Nu sitter jag och kollar igenom mina anteckningar från history för vi ska ha ett litet quiz på the jewish diaspora i morgon. Det ska nog inte vara alltför svårt. Dock så tar jag en paus ifrån det nu och gör en liten smarrig sak i ugnen. Yummi. Banan med istoppad choklad som ligger och smälter i ugnen. Gotti gott!

Grattis på Farsdag!

Världens bästa Paps!
Jag uppskattar dig något enormt!
Love you.

...


Red lips.


Morning has broken, med en tutti frutti tablettask i handen.

God mat.Bra musik.Trevligt sällskap.Gott vin.God ost.Avslappnande. Det var en Härlig fredag kväll igår.

.


ÄNTLIGEN FREDAG och HELG!

Åh vad skönt det känns med helg igen. Har miljoner grejer i huvudet just nu som jag måste göra men ikväll ska jag bara koppla av, punkt slut! Något nöje måste man ju ändå ha tycker jag. Resten av helgen ska jag lägga ner min tid på att plugga. Plugga, plugga och plugga. Gäsp!
Men nu ser jag framemot ikväll då jag ska laga middag med N och hans kompis och avnjuta ett gott glas vin. Härligt! 
Trevlig helg och kväll!
Peace

Whooho nu har jag beställt min mössa!

Nu är min beställning klar! Det blev en väldigt klassisk modell, vill inte ha en massa plotter och diamanter och grejer på min mössa. Den är väldigt stilren. Röd inuti, mitt namn på framsidan samt Bladins sedan står det broderat Student 2010 där bak. Jag passade även på att beställa ett champagneglas, en tuta och en hood tröja som var kul att ha :). Kan inte vänta tills jag får allting..whoohoo!

Fyndig reklam.


Photobooth


Sweep me off my feet!


N°5


I morgon ska vi prova våra mössor

Whoho ett mini steg mot den stora dagen iallafall. I morgon ska vi får testa mössor och tänka på vilken modell vi skulle vilja beställa inför den STORA dagen, som jag knappt kan vänta på ska komma! När den väl kommer så känns det som att jag inte kommer fatta att det är sant. Jag ska få springa ut ur skolan!! Lämna den och komma ut i livet. AAAH Can't wait!

Ayo.


Maps!


Grab a helmet!


Det vore skönt att dra på sig en sådan här när man är frusen :)!

'

När sängen är som skönast..

Klockan ringer alltid när det är som skönast att ligga kvar i sin varma säng. Aaaah orkar inte och det är jätte kallt ute :(...

Det snöade idag.

Snö?!? who asked for snow?


No thank you!


Check it out. En länk finns döljd

http://filos0phie.blogspot.com  

Mina händer fryser till is!

Fy tusan vad kallt det är ute och blåsigt och hemskt! Tog på mig min nya jacka och en pälsmössa för att hålla mig varm, dock hittade jag inga bra vantar så handskarna jag hade hjälpte inte så mycket...Man blir så hemskt trött av det gråa vädret också!

Rolig konst.

 
'
'

.Lady in red.


Vaccinerad.

Blev vaccinerad igår, jag var lite små rädd för att det skulle kännas mycket men det gjorde det inte. Till och med ett getingstick är värre. Men sen på kvällen och nu på morgonen känns det i armen, precis som om man blivit slagen just där på en punkt, sen gör det lite ont när man lyfter armen också. Men det kommer väl förhoppningsvis gå bort under dagen eller iallafall i morgon. Så nu är det gjort och jag hoppas inte det blir några andra biverkningar av den i framtiden..

.Fall 2009


RSS 2.0