Alle viens..


Today.

Idag gick jag till min filosofi lektion på morgonen. Sen hade jag en stor håla då stack jag till biblioteket och pluggade och sedan käkade jag lunch med Ian och co. Efter lunch så stack jag till bibblan igen och pluggade lite till. OCh sedan var det den sista lektionen, religion, klockan halv 3. Cyklade hem i kylan vilade lite sedan kom min tränare och så körde vi massa övningar på gymmet. Det kommer nog kännas i morgon! :)

Frankie says relax.

 

I said Brrrr it's cold in here..

Det börjar bli ordentligt kyligt nu..k-k-k-k-allt. Vantar på och mössa på imorgon tror jag :/..
Var på biblan idag och pluggade, filosofi, projektarbete samt civics. Skönt att sitta där och plugga, man får en slags plugganda där i och med att man sitter med några som är inne i exakt samma sak. Man blir på något sätt taggad. 
I morgon så hade jag tänkt att dra dit igen och sedan lunch med Ian. 
Sleep tight!
peace

A story.


What defines happiness?


American Pancakes till frukost.

Yummyumm god frukost..
Jag har tagit hand om min lill kusin som är 10 både igår och nu idag. Det blir lite girls night hehe. Igår blev det tacos och så kollade vi på idol sedan somnade hon ganska snabbt efter det :). Men vaknade dock väldigt tidigt, 06.00 hehe, lagom trött var jag. Men jag satte på lite barnprogram och så somnade jag om vilket hon också gjorde tillslut :). Så nu har vi precis ätit goda amerikanska pannkakor och gör oss i ordning för vi ska till stan en sväng innan hennes föräldrar kommer och hämtar henne.
Peace.

Växeln hallå hallå hallå!


Music is one of the most important things a soul needs.


Wonderful. I look to you..


R.S


tjingtjingtjong. Tajtingtjaa


Hösten är här för att stanna. Like..Dislike?

I DISLIKE THIS


Grått, trist, blåsigt, kallt. Tänk nu så kommer det vara ända fram till typ i början av april...Det är som ett stort tungt molntäcke tynger ner en. In short, man blir lätt deppig.

Jag har en tendens att stressa upp mig för saker, jag har svårt för att leva i nuet. Jag stressar upp mig för saker som kanske kommer hända om 2-3 månader eller till och med hur våren kommer se ut. Stressar upp mig för presentationer som jag ska ha nästa vecka..jag kan inte riktigt koppla av. Det kan också vara en orsak till att jag sover lite sisådär. Samt att jag saknar mina vänner som nu är någon annanstans i världen. 

Jag kan helt enkelt inte vänta tills det är min tur.



LV in the Park. NY


Back.

Tillbaka från en väldigt uppskattad helg med päronen.
Det var kul att få vara i Frankrike for a moment. 

Jesus Christ!


Love the style. Sessun


Got to get away and clear my mind.


Sessun collection fall/winter 2009

ME LIKE.

Det är mycket snack och ingen verkstad.



There isn't any hope left..

Undrar hur det går runt i andras tankar, var är drivkraften någonstans...
Vissa saker som är så självklara är inte lika självklara för andra.

N.Y.C style.


Got big Eyes!


He-he-he-hey


Finns inget bättre än en nybäddad säng!

Se vad bra resultatet blev! Vill bara slänga mig i den nu.. Men nope snart måste jag tillbaka till skolan och ha matte C..gäsp.

Svenska hollywoodfruar på tv 3. Ha, vilket skämt!

" Jag fattar inte hur folk kan leva på 16.000kr, haha...jag menar det är så mycket jag lägger ner, bara så där på en make-up" 
" Alla är ju avundsjuka på mig, även vår barnflicka, jag menar vem skulle inte vilja leva mitt liv..hahah"
" Ojoj, nu måste jag täääänka snaaaaabbt för snart kommer tjejerna hit för att spela vårt tärning spel" 
Som de pratar i tv, det är en ren upplevelse att se hur IQ befriade dessa fruar kan vara. Pengar är inte allt herregud! Det lyser ju igenom att egentligen så är de inte lyckliga..
Ni bör se det, på TV3 klockan 21.00 på måndagar! Lovar er, det är en upplevelse!!
Dessa fruar har verkligen en hjärna gjord av kork..
En trio av Barbies!

Someone special.

Denna helgen har bestått av mycket plugg. Sa även hejdå till Henrik som åker till Skottland och ska plugga astrologi. Sen spelade jag lite med paps, han på gitarr jag på bas. Kul :). 

Godis i mängder och ett glas vin och Hej då henrik :(!


Seeeeega daaaagar..

Klockan säger tick-tack-tick-tack..
Det är inte mycket nytt som händer under en vanlig dag i skolan. Det är segt och man önskar att man kunde hoppa direkt till tjaa, jullovet, sin födelsedag, påsklov, STUDENTEN!! Men veckorna går otroligt sakta och det går inte att spola fram allt det roliga. Suck säger jag bara..

Otroligt bra gatumålningar!

   

Yeah.

Just a normal day at school, nothing special at all..
Efter skolan så stack jag hem, åt middag och jobbade lite. 
I morgon är det skolfoto, what to wear?! hmmm..det fixar väl sig. 
två kompisar från gotland ska kanske komma nästa vecka, hade varit super trevligt, livar upp det lite. I och med att the peps ska ut och resa igen. 

Bilderna blev bra!


Gillar reklamen och låten.


Mysrum.

Idag åkte jag, ma och pa runt och hittade lite grejer till mitt rum. Det blev verkligen fint! En blid kommer säkert senare. Jag köpte en armbands klocka också :)! Sorry alex, men jag var tvungen. Den är ju så snygg! Spelade lite bas och gitarr med pappa också, hehe. Skojsigt.

Bye bye sister!

Idag klockan 14.00 lyfter sophies flyg. Det är lite trist att hon ska tillbaka till Schweiz, det var så mysigt att ha sin syster här :(...


.


Jaha. Då var hösten redan här... suck.


Grattis till min Blogg, den fyller ett år idag!


Gubben i lådan.

Idag var det tidig morgon med matte klockan åtta på morgonen. Seeeegt...det är svårt att ta sig upp sådana morgnar. Sen efter min matte och engelskan, hade jag 3 timmars rast, så jag stack hem och så gick jag till frisören och gjorde en ordentlig hår inpackning. Vilket mitt hår behöver. Riktigt skönt var det och att sitta i massagestol också :)! Fick ett schampo på köpet för vi hade fått ett erbjudande. Nu luktar mitt hår gudomligt! 
Sen bar det av till skolan igen för en sista lektion. Efter det hämtade jag syrran med bilen så bar vi av till stan för att uträtta lite ärenden till mamma. Vi han med rätt mycket faktiskt på två timmar, handla blommor, åka till banken, shoppa lite, handla mat, hämta ipod, det hann vi med på hela två timmar. 
Sen poppade någon upp, som gubben i lådan...

Hittade lite intressanta bilder på en annan blogg!

    

funny things.

      

I morgon fyller min blogg ett år!


Light up the autumn with some colour.


Bio med la familia igår kväll.

Igår var hela familjen på bio och vi såg Sommaren med Göran. Den var lite små gullig/rolig faktiskt!
Idag skiner solen och det är rätt varmt ute. Känns väldigt skönt! Vill helst inte att hösten ska komma :(...alla börjar klä sig i brun/svarta kläder och det blir trist och ruggigt ute. Nä, nu ska vi alla protestera mot detta och klä oss i alla färger som finns och skippa de där dystra och mörka som bara tynger ner en ännu mer. 
Nä, jag ska satsa på att ha färg på mig!

RSS 2.0