sol, varmt... mmm jag trivs :)

Helgen har varit väldigt väldigt trevlig och med skönt väder. Jag umgicks med gabi och ida i fredags, det blev lite american pancakes och skön musik :). Sen igår låg jag och solade med the peps och sedan gick jag på bio med ida, axel och benji. Vi såg änglar och demoner, den var rätt bra faktiskt. Efter bio så satte vi oss och tog en kaffe och pratade. Trevligt trevligt!

Idag så gick jag och ida och la oss solade. Om ni känner mig rätt så solar jag så fort det är fint väder hehe, ärvt av mamma:). Grattis på morsdag föresten, You're a great mum ^^! 
sen stack jag till Lund för att träffa philip, vi käkade lite glass, eller jag fick en väldigt stor glass hehe, som jag dock inte orkade äta.. vi satte oss i stadsparken där och lyssnade på ett skönt live band. Det var en sådan mysig och fridfull stämning där i parken. Sen så vandrade jag vidare till CF för att plugga lite matte. And now, kom jag precis hem från en picknick middag som vi hade nere vid havet, me and mina päron :). 

It was a nice weekend, and the summer is just getting started!

 

wake up!

    

Dreams collide.


Vad är det för väder egentligen?!

 
Det är regn,sol,blåst,grått, blått...allt på en och samma gång idag! VAR  är vädret på väg egentligen...
Jag och ida gick och la oss i gräset utanför skolan, för att njuta av solen, nä men då plötsligt kom det ett stort grått regn moln och så kom regnet. 5 min senare kom solen tillbaka...mycket märkligt?! 
Jag hoppas på fint väder till helgen iallafall så jag kan ha den där picknicken i parken jag trånat efter :)!

Nu njuter jag av musiken på spotify!

Peace guys!

Hervé léger.

 

--

Shoelaces untied 
You can dry your eyes 
Perfect shadows alive 
Behind us 
This is the day I make you mine 

The way your hair lies 
sometimes unrecognised 
All the way from Nice today 
on a train 
Nothing to say if there's still time 

But you are the one 
I've been waiting for today 
And here comes the sun 
That's been beating on today 


Lately I've lost my tongue 
Today you found the sun 
I know not long has grown 
Well I thank god you came along 

But you are the one 
I've been waiting for today 
And here comes the sun 
That's been baiting on today 

You looked right through me 
When there was no one else 
I am Side beside you 
and became myself 
Today... today 

You are the one 
I've been waiting for today 
And here comes the sun t 
That's been baiting on today

Beautiful, I can hear it over and over again..


Alltid samma gammla visa.

Idag strosade jag och mams på stan :), trevligt trevligt. Med mamma dotter tid hehe! Vi köpte två STORA kuddar till min säng, så nu ser den så där härligt mysig ut att krypa ner i! Sedan köpte jag ett par högklackade sandaler på Zara som jag ska ha till min klänning på avslutningen. Någon bild på det kanske kommer sen, we will see.



Peace


Pic.

        

Back home!

Det var en rätt seg resa hem, och mina ben satt rätt inklämda där bak i mini coppern. Det var en bra lång helg allt som allt. Det var kul och se kusinerna och lite kompisar :). Bilder kommer snart! Nu ska jag bara ta det lugnt...tröttis

Peace

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH


I morgon bär det av hem igen, det gick snabbt!

Igår körde jag in till stan och träffade jacob. Vi gick och strosade runt lite i affärer och sen satte vi oss och tog en fika. Sedan möte vi upp nils och alex. Efter det så gick jag och alex till vårt café där vi ska jobba i sommar igen. Det var kul att se våra chefer igen :), de har alltid mycket att stå i.  Sedan stack jag och alex hem till mig och käkade och gick en liten promenix innan solen försvann. Det var kul att se alla igen! Sen åker jag ju tillbaka hit i början av juli, kring den 5-6, ungefär. 

På något sätt tycker jag det är lite obehagligt att sova här ute i stugan. Det är så mörkt och så otroligt tyst på natten...:(, jag klarar inte av den sortens tystnad. Då börjar jag lyssna till vart enda litet ljud och så skrämmer jag upp mig själv...hehe. I know, det är fånigt av mig! Men men.

Nu har jag putsat alla fönster och snart ska jag hoppa in och ta en dusch. Sen blir det kanske lite golf men kusinerna och några familjevänner. 



På sommarens Ö.

Igår anlände vi ca klockan halv ett på natten. Resan gick prima ballerina och det var spegelblankt på havet så inga vågor alls :), skönt! Allt är sig likt här och det är strålande sol, jag gjorde först klart mitt History essay och sen har jag bara solat :). I morgon ska jag in till stan och gå in på mitt sommarjobb och höra efter lite. Sen ska jag även träffa Alex, vilket ska bli trevligt! Det var ju i Nice vi sågs senast! Ikväll blir ett en familje-middag hos kusinerna iom att de också är här. Det ska bli skoj och se de små filurerna igen ;).

Så snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite.

Take care!



Värme.Sol.

Idag var dagen något otroligt seg...det var dock strålande väder så jag och ida låg på en filt i solen i väntan på våra lektioner. Matten blev inställd klockan 8.45, surt, annars hade man ju kunna ha fått sova lite till ju! Aja, what to do. Så, i morgon bär det av till Gotland alltså. 4 timmar i bil samt 2h45min på båt, as usual, no biggie! Tar datorn med, lite filmer, bok och så, så ska nog resan gå fint. Hoppas bara det inte blåser på sjön, för det uppskattas inte! 

Det ska bli skoj och träffa lite kompisar där bland annat och mina kusiner som också ska åka till deras hus där. Så det ska bli trevligt att träffa dem med.

Nä men nu ska jag sussa lite.

Peace!




Cameron Diaz är 36 och ser fabulous ut!

 

It feels like tonight.

  

Gaaaauuhhooo!




Hey you.


Söndag söndag söndag.

Så i fredags var det barbecue hos Henrik. Det var mycket trevligt, mycket folk och goda choritzo korvar :)! Jag och ida tog bilen och körde dit vid 8 tiden ungefär. Sedan kom vi hem typ vid 2 tiden. The next day, vaknade vi typ halv 1hehe, det kändes som man behövde det! Sen stack ida iväg och jag låg i sängen hela dagen, tills gaby kom och då tittade vi på film. En av mina favorit filmer hehe, How to lose a guy in 10 days. 

Se körde jag the peps till en fest och ida och jag stack och köpte CANDY, of course! Det blev en lugn och mysig kväll med tven i centrum.

Ja och nu är det söndag och här ligger vi i sängen fortfarande...skööönt! Men idag måste jag börja på lite essays som ska vara klara tills denna veckan. Suck. 

Resan är bokad förresten till barcelona, jag åker den 14 juni till den 21 juni! Woopidoo

C ya!

Mr Cool.


Mode märkena går nu att äta! Är det inte lustigt..crazy

 jag hade nog valt LV klubban!

A day in the city.

Yoopidoo! Mitt dö tråkiga prov är över finally :). Nu är det bara typ 2 prov kvar och 2 essays. 
Senare idag efter skolan hämtade mamma mig för att vi skulle ta en liten shopping runda i stan för att leta kjolar till mammi. Jag agerade smakråds assistent och jag hittade en väldigt fin kjol på H&M till henne faktiskt. Sen hittade jag en tiniwyiny thing till mig, ett gulligt diadem på iisa of malmö.
I morgon ska jag till Henrik på BBQ, det ska bli mycket trevligt. Sen ska jag träffa gaby på lördag och på kvällen ska jag träffa ida :), söndag blir nog lugn. 

 

It was a great time.

Är det inte tråkigt att vakna upp och tro att det är torsdag men i själva verket är det onsdag istället. Alltså hela 2 dagar kvar till helgen.. suck. Jag vill ha helg helg helg!

Så nästa vecka går man bara måndag och tisdag och sen ledig, skönt!
Dagarna bara går nu förbi som vanligt, jag längtar bara efter sommaren. Förmodligen blir det så att jag åker till Barcelona 2 dagar efter jag slutat skolan, för att fira midsommar hos syrran där och sedan tar jag flyget därifrån till Nice, där jag möter upp mina vänner. 


Ge mig sommar nu thanks!



Gotland next week.


puuuuust.

Så nu var matte NP över. Ja och det gick ju som det gick...ett till prov denna veckan (företags ekonomi), det ska förhoppningsvis gå bra!

I like my new phone :)



...


Come away with me.


Mina mörkbruna päron är hemma igen!

The peps are back! Trevligt att ha dom tillbaka här hemma. 

Igår kom philip hit och vi kollade film Surf's up (eller vad den hette) den var faktiskt väldigt gullig och rolig :)! Vi gjorde en mummsig middag och sen snaskade vi på godis, of course. Heter man Sara, så äter man alltid godis på en fredag!

I morse gjorde vi amerikanska pankakor, mmmm, dom blev bra denna gången också, mycket gott med hallonsylt på.Sen stack philip för att plugga plugga plugga..

Sen när mina bruuuuuuuuuuuuna föräldrar klev innanför dörren, så gick vi och käkade lunch tillsammans. It was nice :).

Nu tar vi det bara lugnt alla 3. Känns skönt att inte göra något speciellt idag.



The Face Hunter

Paris part 1 from The Facehunter Show on Vimeo.


2a.

Glömde säga att ida och jag kom 2a i orienteringen, vilket betyder att vi kommer få medalj eller diplom till prisutdelningen. Det var en väldigt rolig nyhet :).



what to wear.


coucou.


Amour.. soo romantic you can sense her feelings.


Romantique.

It makes a difference

  
Thank you emmanuel for the good sites to nice blogs!

Short version av Barcelona resan.

Jag landade i torsdags vid 7 tiden ungefär och snabbt iväg för att hämta väskan och sedan tog jag bussen in till Barcelona. Det var snabba ryck hela tiden! Och när jag var framme med bussen så stod min syrra där och väntade på mig med ett paraply i handen för det var öste ner. Vi hoppade sedan på metron för att åka till hennes lägenhet. Just som vi kommer innanför dörren, så är det av med kläderna och byta om för att sedan äta middag på det hotellet hon jobbar på och sedan utgång. Maten var otroligt god, 8rätters med olika viner till. Det var såååå gott! En upplevelse för varje rätt man åt. 

Sedan gick vi ner till hotellets bar, som var mycket trevlig, och där blev vi bjudna på en smaskig drink bestående av Strawberry vodka, vinbär och myntblad samt krossad is. Yumm! Sedan hopp in i en taxi för att åka till ett uteställe (Sutturn club). Kön var flera meter lång! Men vi gick bara rakt in, det gick rätt lätt :). Det var en ganska stor club, även med tjejer som dansade i brurar, lite skumt att se på men men hehe. Men det blev snabbt trångt och svårt att dansa, typiskt när musiken var så bra. Vi kom hem ca klockan halv 5.

Sen nästa dag tog vi cykeln och cyklade lite i stan och strosade runt för att lära känna stan lite, huvudsakligen för min skull. Allt var stängt dock så vi såg bara vad vi skulle gå och shoppa nästa dag. Sedan på kvällen tog vi det ganska lugnt och käkade men en av min syrras kompisar. 

Nästa dag bestod av shopping :)! Handlade lite smått och gott, var inne på Massimo Dutti, som var väldigt billigt jämfört med hur det är i Nice. Men det beror på att Massimo Dutti är spansk, precis som Zara, som också var billigt! Wonderful for me.

På kvällen hade vi ett party i lägenheten som började med att vi käkade på taket, sååå underbart skönt och vacker utsikt. Alla var jätte trevliga och den spanska drycken sangria var mycket god och maten som killarna hade lagat var yummyumm!

Sista dagen låg vi bara på stranden och var rätt slut och trötta så det var skönt att vila ut. Sen kom 3 av sophies kompisar och joinade oss, och jag tog ett dopp i havet as well! Det var rätt uppfriskande :)!

Sen var det ajöss godbye Barcelona :(! Jag hade gärna stannat längre måste jag säga, jag hann inte se hela stan.
Next time!

Tack Sophie för att du gjorde det så lyckat, jag hade super kul!
massa pussar till dig!!

..

 

more.

      

pic.

    

Me gusta Barcelona!

Nu har jag varit här i 4 dagar och jag vill inte åka hem, har gjort otroligt mycket och mina små fötter värker.
Jag åker hem nu i kväll men innan dess så ska vi ligga lite på stranden. Jag skriver mer när jag har kommit hem.

Och bilder kommer också snart :)!



RSS 2.0