.Raindrops keep falling on My Head.

Sista lektionen är alltid den drygaste..men vi såg faktiskt en bit av en bra film på engelskan, som handlade om Cambodja och Pol Pot. Det var verkligen hemskt och se hur det var under den tiden han var ledare. Filmen tar slut och vi går sedan igenom en massor av glosor som vanligt. Lärarens syfte är att lära oss så många glosor som möjligt varje vecka. Alltså har vi 20 glosor varje vecka plus glosor i grupper...gäsp! 
Ja..där sitter jag och är halvt med på vad läraren säger. Då plötsligt hör jag hur det börjar smattra där ute. Oh NO! Jag lyfter på gardinen och jag bara ser hur det öser ner där ute. Vilket betyder att i de regnet skulle jag cykla hem i.Men när jag öppnar dörren så har regnet dragit förbi och solen tittade fram. Great jag slapp bli blöt!

Nu har jag precis blivit färdig med mitt Speech om Homework, ska hålla det imorgon på 2 minuter. Jag går på speech för att ta bort min scenskräck..men efter varje gång kan jag inte låta bli att stressa upp mig, hjärtat går i 190 och mina öron blir röda:(...Jag tycker helt enkelt inte om att allas ögon är riktade mot mig, I don't like the attention....but when the time is right, when the time is right....


A Bad Dream- Keane


Discover Keane!

Åh hopp!

Det är något som gör att en nybäddad säng är så extra skön att krypa ner i. Lukten av nytvättade lakan och den kalla kudden mot sin kind...hmmm man vill bara somna in och drömma sig bort. Och det är precis vad jag ska göra nu.

Sweet Dreams.....zzzzzzz




-^-^-

Jag kände mig duktig idag för jag gick till gymet:). Jag bestämde mig för att ta tag i det nu, så nu ska jag försöka....jag repeterar försöka gå oftare iallafall^^.....Jag är dock allt för slö av mig. Nu ska jag ta och fila naglarna och pyssla om mig lite, vi höres! 

TJING TJING
xoxo



Discover Aerosmith!

.My sister as a photographer.

      


I was in Kivik with my peps.


  



-


Goo Goo Dolls

Discover Goo Goo Dolls!


TopShop


Gucci

   
Sotiga ögon och en klick av rött.

.Smile like you mean it.

Igår var dagen slapp, skolan hade verkligen tagit kol på mig denna veckan. Men hur som helst så ville jag inte sitta hemma och inte göra någonting. Alltså tog jag bilen och körde till min franska killkompis och hyrde film och käkade massvis med godis:), filmen var däremot ur kass! Se aldrig " 2 days in Paris", den handlade bara om ett komplicerat par, där tjejen är fransk och han amerikan. Ja, dom stöter på en del komplikationer som var helt ointressant. Tråkigt nog, men jag hade ändå det trevligt med Gabriel. Sedan körde jag hem i mörkret vilket jag ogillar, framförallt när man måste köra förbi lastbilar. Dom är bara så stora och läskiga, det känns som om dom kommer att sluka en!
Slängde mig i sängen och sov till halv tolv, gaaaah vad skönt jag sov, att sova skulle nog kunna vara en hobby för mig:) Ända sedan jag var liten har jag aldrig klagat på att gå och lägga mig när mamma sa till mig, jag gick och la mig med nöje:).
Sen blev det en goooood frukost ma o pa gick till gymet och när dom kom tillbaka gick vi en promenix och det slutade att vi satte oss på Espresso house, som vanligt. Jag tog en Iste och en kanelbulle eftersom det var kanelbullens dag idag så hoppas jag att alla åt en idag! Annars brukar jag dricka den gudomliga Chai latten....yummm yummmm.
Så där satt man ett bra tag i solen och njöt och läste "Frukost på Tiffany's". Det var oerhört skönt att sitta i solen för en gång skull, annars brukar det ju vara grått och kallt ute..Sedan träffade jag en killkompis från Lund som jag inte sett på jaaaa...typ ett år. Det var jätteskoj att se honom igen vi tog en promenix och pratade om allt möjligt. Kul och se dig igen Philip!
Ikväll vet jag inte vad kvällen kommer bestå av men det får vi väl se. Hur som helst så ska vi åka på en liten familjetrip imorgon, vi ska till Kivik och käka äpplen helt enkelt haha:) nä, skämt och sido, de har en äpple utställning eller något och sedan ska artister också sjunga och spela så det kommer nog bli trevligt.
                  

I got a call today..

 
En killkompis ringde idag som jag inte har pratat med på länge. Det var kul att du ringde Nils:).


.stunder man saknar.


Du är en sådan härlig person och med dig har man aldrig tråkigt........Never change.
Jag kommer starkt ihåg denna kvällen, det var en mycket rolig kväll med massa djupa diskussioner om saker mellan himmel och jord.
Dig kan man prata om allt med, synd att du bara är så långt borta.

France next.

Peter, Björn & John- Yong Folks


A's fluffisar:)

  Saknar de små kycklingarna ( lurvisarna)

Quand la vie etait tranquille..


Respekt

Till att börja med, vad är problemet med vissa som ändrar personlighet så fort de är med andra. Vad är det för mening med att ändra den man är, bara för att man är med någon annan, som ska klassas som bättre än en själv...

Hur som helst förstår jag inte vitsen med det :S.....

Plus att jag tycker det är så himla onödigt att folk bara förstör bara för skoj skull...Vad är det för skoj om andra får lida av det?



OJOJOJOJ

Huvudet kokar! Jag har så mycket att göra innan jag somnar idag. Engelska, läsa 1984, 30 sidor, International relation assigment+presentation imorgon, svenska uppgift. Hur ska detta gå, och jag vill ju helst somna i tid, för jag behöver verkligen mina 10 timmars sömn. Annars kommer jag att somna på bänken i morgon. Så nu är varje minut värdefull, alltså betyder det att jag måste gå nu! Tjing Tjing :)


Party party...


And here we go again..

Ännu en skolvecka drar igång och det är så där lagom kul. Man vaknar på morgonen ca, 2min innan alarmet. Sedan drar jag sakta upp jalusin för att se vad dagen har att erbjuda för väder. Upp i ett skutt,...sätter på mig mina morgontofflor som jag älskar, jag släpar mig (bokstavligt talat) till köket för att fylla en skål med flingor och hallon yoghurt. Det är ungefär samma procedur varje gång...hmmm vad jag saknar den franska frukosten. 

Igår hände det inte så mycket. Jag kom hem satte mig med min kära macbook i knät och gjorde english articles, som jag hade i läxa. Sedan var det upp och iväg och hjälpa pappa att hämta en matta. Det blev väldigt snyggt med den måste jag säga.. Sen gick mamma på någon konferens  och då var det bara jag och paps hemma. Pappa lagade en jättemumsig middag^^, pasta med något kött, otroligt god sås! Tack pappi:) Det var uppskattat. 

Idag var dagen lugn och skolan flöt på bra, 3 timmars håla, så jag cyklade hem och jammade med pappa eller vad man säger:), han spelade gitarr och jag sjöng. Planen är att vi ska välja ut några låtar som passar bra, sedan ska jag sjunga till, pappa ska spela gitarr och jag ska sedan spela lite bas, och sedan ska vi slutligen lägga ner det på en CD. Eftersom pappa köpte för inte så längesedan ett sådant där mixerbord eller liten studio, eller jag vet inte riktigt vad det kallas, men det är skoj att vi har en sådan iallafall:D


Wonder if I'll ever see you again


.Pure happiness.


CouCou

Ja, idag har jag besökt mitt gamla hus nere i söder:) vi var där för och hämta bland annat lite grejer som vi behöver här i stan. Som till exempel, högtalarna till vår lilla studio,  jag och pappa ska liksom någon gång komma igång med musiken och göra en CD som vi ska spela in, så jag hoppas vi kommer igång med det i veckan. Sen var man ju tvungen att ta in mössor,halsdukar och vantar till stan, man vet ju aldrig, PANG BOM! så blir det kallt:(. Sedan var det lite plugg dax, och slutligen cyklade jag till Mr B och drack te. Tack Mr B det var trevligt hahah!! 

I morgon skola....vilket man aldrig ser framemot, det är bara så mycket och göra hela tiden, i alla ämnen:S pust...
xx


Imogen heap-Just for now


haha


La lune.

 
La lune etait extraordinaire ce soir....comme toi.

.It's hard to have feelings sometimes.

När? 


Snart hoppas jag..

Choubidoba...

I dag åkte jag och mamma till Köpenhamn. Det är konstigt hur sällan man åker dit, när den ligger så pass nära. Det brukar alltid vara för man ska till kastrup och ta flyget i vanliga fall. Men mamma hade sett i tidningen om en massa tips om second-hand butiker och massa andra butiker som då inte finns här i Sverige eller rättare sagt Malmö. Bland annat Urban outfitters och TopShop!!! Vi tog tåget vid kvart i elva och var framme ungefär vid 20 över 12. Sen var det pang på Ströget och en massa bakgator. Jag hade kollat in lite var affärerna låg på Google Maps, så jag var kartläsare:), vilket jag brukar få vara när vi gör orientering också, jag har rätt bra sinne för sådant så varför inte. 

Vi gick in och ut i de små gulliga affärerna med massa krims krams samt in och ut i stora varuhus som illum tex. Naturligtvis gick vi in på Topshop och det var där jag hittade det jag ville ha:). Jag ville inte handla så mycket i och med att vi åker till New York och San Francisco i oktober, jag kan inte vänta!!! Ikväll blir det nog utgång med the gang, så det ska bli trevligt och imorgon städ och mysa med en kopp te.
xoxo

          
      <---Dagens köp
Outfitt överst:
mössa-topshop
Läderjacka-Berscka
Halsduk-Mulberry
Väska-Mulberry
Jeans-Från Butik Blå
Stövlar-Zara

.....

I am stuck here in a moment
And I'm trying to pretend
So I'll play this feeling over and over again.

I know all this memory
Maybe I should awake instead
But I'm on my way to go back inside my head.

I close my eyes
And try to hide
But I wake when these dreams collide.

Sia-Electric bird


Discover Sia!

.Confused.

You can't even make an effort? 

I morgon fredag..

Det närmar sig fredag och jag kan inte vänta tills helgen är här. Veckan har varit helt ok, det är mycket i skolan just nu och man vill inget hellre än och bara slänga sig på soffan och tänka på annat. Hur som helst så ska jag få igång min franska lite, har faktiskt saknat det. Men jag ska faktiskt fika med en fransk utbytesstudent imorgon. Det ska bli skoj att bara babbla på franska. Om jag hade fått välja så skulle jag ha velat vara fransyska och ha franska som modersmål. Nu vet jag i alla fall att mina barn inte ska växa upp i sverige, utan i ett land där de kan få ett språk plus få svenska hemma. Jag ska strax läsa lite till i boken "1984" av george orwell, 326 sidor på engelska...men det är bara att läsa på gäsp*. Sedan får jag väl hitta på något till middag för ma och pa jobbar sent ikväll. 

What to wear,why not light up the autumn with some colour...

 Lite snygga grejer  till hösten, det mesta är från Topshop men väskan kommer från Marc Jacobs och den gröna klänningen är cachmere. Topshop är bara den bästa affären, de har alltid så otroligt snygga grejer!

www.topshop.com

Mix Megapol

Hahaha....Jag ringde in till mix megapol (radio kanal) och så önskade jag en låt till någon speciell, och du vet vem du är:).. och nu kom låten precis på radion. Haha det låter så konstigt när man hör sig själv på radion, jag lät typ som om jag vore 8år.

Men det var kul! Det gav min dag ett leende på läpparna, behövdes nu när jag sitter och är snuvig:(


Onsdag

Godmorgon Onsdag!

Otroligt skönt att man fick sova så länge man ville eftersom jag har studiedag idag:)! Men det tråkiga är att jag är lite förkyld så jag ska nog ta det rätt lugnt idag och plus att jag måste plugga lite...pust...History, speech, företags ekonomi, english just a lot of stuff! Igår kväll åt jag en sådan god pizza, från pizza restaurangen nr1, jag tog en kebab pizza, mmmmm dom är så goda. Sen låg jag i sängen med datorn i knät och kollade på det nya avsnittet av Gossip Girl:). 

Idag är det rätt så fint väder, så kanske det blir en fika på stan med någon kompis, you'll never know...

xoxo


...T_T...




Vad hände
 
Var tog vardagen vägen

Vad var felet

Lämnad                                                                        

Inget du förstår

Dagarna bara går

En tår ned för min kind

Vad hände, blev du bara blind?




Trivs bäst med 30 grader.


Ge mig värme...det är såå kallt ute... Det får nog bli lite te snart

You will never know..

 
Saknar...dig

Yesterday..

Igår tog jag det ganska lugnt vaknade vid halv 11 tiden för att jag hörde att dom i andra sovrummet snackade en massa....vilket var två av mina killkompisar som hade sovit över samt min bästa kompis sofia. Vi hade varit ganska trötta och de var rätt glada över att sova här än att ta bussen hem där de bor som tar ca en halvtimme. Morgonen var rätt skön och avslappnande med lite gitarr spel av sofia och hennes pojkvän, de båda är mycket duktiga:)... sedan lite frukost, låååång dusch och sedan en sväng in till stan. Där träffade jag min klasskompis asena, och då gick vi lite i stan o kollade, jag hittade en t-shirt på Svea som jag kollat på som var på rea, fynd fynd!! haha... Man blev ganska trött efter stan så det fick bli att åka hem och städa upp lite efter festen. Igen så sätter jag igång med dammsugaren och putsar och donar, sen luktar det ju så gott efter att man gått med moppen i hela lägenheten:), det luktar så fräscht!!! 

Senare på dagen så kom en klasskompis hem till mig, gustavo, vi käkade lite rester från festen, maten var ju så otroligt god!! Tack jacobs mamma igen! sen tog vi en sväng till ica maxi och köpte lite godis, sedan blev det bara tven och chill..vilket kan vara skönt i bland. 

Mamma och pappa kom sedan hem på kvällen hem från Frankrike. Det kändes kul att dom var hemma igen, även om det är kul att vara själv i en vecka, som saknade jag dom faktiskt lite...
Nu snart så ska vi ut alla tre och ta en fika. 
Den fjärde i familjen saknar jag...Sophie.

xoxo

Viva la vida


Discover Future Pop Stars Of America!

Godmorgon Söndag.


.Fest och rörelse.

Igår hade jag min inflyttningsfest  här hos mig i lägenheten:). Det blev mycket lyckat och alla av mina närmaste vänner var här och åt. En av mina killkompisars mamma hade lagat maten, den var så otroligt god! Hon borde starta catering:). Det var då en nudelsallad med kycklingspett och någon god sweetchili sås till mmmmmm yummm yummm....och sedan till efterrätt blev det hallon panacotta. Alla blev mätta och glad hoppas jag:)? Sen var det vin och sådant till.. Vi stannade ett tag hemma hos mig och sedan drog vi ut till KB. KB är ett väldigt speciellt ställe med mycket blandad musik samt olika slags människor. Men det är ett ganska skönt ställe att bara umgås och träffa nytt folk! Jag hade iallafall super kul och nu blir jag verkligen sugen på att gå ut igen snart.

Jag är redo för nya äventyr, nya människor och nya intryck....Livet flyter vidare.

Bilder är påväg.

Ps. Tack jacob för den fina designen:)!



  

Hösten knackar på..



Hösten börjar närma sig med små små mus steg framåt... Det är inte riktigt något jag ser framemot, eller vad tycker ni? Det mysiga med det hela är kanske att man kan gå runt i en sådan där mysig tröja som på bilden, lite så där Mark Darcy (Bridget Jones Dagbok) liknande stil, sitta hemma, kolla på filmer, dricka varm choklad med grädde i mmmm...yammii, Men hur som helst så är jag en person som bara älskar sol och värme, för mig kan det gärna vara 30 grader varje dag och jag går hemskt gärna runt i klänning varje dag! That would be great. Det var bara 14 grader i morse och jag börjar redan känna den kalla vinden svepa förbi.  Dagen har väl inte varit så händelserik, slutade fem sen hade jag middag igen med en annan killkompis som heter fredrik, han skulle lära mig någon slags pasta grej med smör,lök och pesto. Det blev väldigt gott, Tack för maten fredde:)! Tills i morgon har jag att läsa i min historia bok som är sjukt tjock ,den är självklart på engelska och fylld med svåra engelska ord..gaah det är bara att ta sig igenom den..
xoxo

Fresh from The script


hard work work..


Jag ägnade precis 2 timmar till att städa hela lägenheten...jag vet verkligen inte vad som flög i mig, kanske för att det luktar så gott när det är rent över allt. Men det som är det mest troliga är att jag vill komma på andra tankar. Han finns fortfarande kvar där i tankarna, vad gör han? vem är han med?träffat någon annan? alla dessa frågor vandrar fram och tillbaka...han var ändå den jag älskade överallt annat. 
   Gå vidare är något jag är påväg att göra. Det känns bara jobbigt att inte ringa honom att inte höra något ifrån honom. Han kommer för eller senare försvinna ur mitt huvud men vägen dit är inte alltid så lätt...

Tar små steg i taget..

just där vill jag vara nu, cyklandes om kring med inga bekymmer, Only in happiness...

Igår lördag, så hade jag en av mina bästa killkompisar här, Henrik, han är verkligen så omtänksam, ödmjuk och snäll  han lyssnar alltid när man har saker man måste prata ut om, Tack henrik:). Vi gick i stan en stund och sedan blev det fika på Espresso house såklart. Jag gick inte lottlös hem inte nej, jag fick ett shopping ryck igen hmmm... jag hittade en jättesöt liten orange blus på Spirit och sedan ett halsband båda sakerna var på rea så det var Great! 
Sedan gjorde vi en mycket god middag tillsammans, lite räkspett med chilisås, olivolja, peppar och salt och sedan in i ugnen, till det hade vi basmati ris:). Det blev väldigt gott men lite för starkt för min del så jag drack typ 1 liter vatten:D.

Idag har dagen bestått av..............ligga länge i sängen, emmh ja, och sen kom en annan nära killkompis, max, över och så såg vi på det ny utkommna avsnittet av Gossip Girl. Sedan har jag väl legat och lyssnat på tracy chapman och läst min International Relations book, som är läxa tills i morgon, jag klagar inte över och ha sådana dagar då man bara vilar och har det skönt och låter musiken flöda i lägenheten. Men nu hade jag faktiskt tänkt mig att gå ut en sväng och få lite frisk luft, solen skiner ute så varför inte utnyttja den till fullo...

xoxo

When the time is right...

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know....

Twists and turns...

Jaa...då har den efterlängtade helgen äntligen kommit! Det är just den man går och väntar på hela veckan, det kan vara ganska tröttsamt att gå i skolan från kl 8-17 som en hel arbetsdag!  

Så det hela började med att jag cyklar i akut fart hem för att hämta min plånbok och sedan åka till stan. Jag var nämligen bjuden på en stor 18års fest, som var för 2 tjejer som precis fyllt. Men jag hade inte hunnit köpa några presenter under veckan så jag fick ta ett snabbt ryck till stan! Det gällde att planera tiden väl för vi skulle vara där redan klockan 7 och jag stack hemifrån vid 4 för att åka till stan, vilket fick bli att jag hade ca en timme på mig att hitta presenter. Jag hittade ett par jättesöta örhängen till dom som var i från SNÖ of Sweden. Och sen hade jag inte direkt hittat någon outfitt som jag skulle vilja ha till festen så jag gick i rask takt iväg till favvo affären Zara. Där hittade jag ett par röda högklackade skor som jag bara var tvungen att ha, jag älskar verkligen rött och PLUS att de var på rea:)!! fynda fynda! Sen bar det av till H&M, för att där hitta en passande fest topp. Vips där framför mig var min topp som jag hade föreställt mig. Allting gick verkligen som på räls för mig... Sen upp och hoppa på cykeln och väl hemma vid 5 tiden, sedan en kort andnings paus sen hopp in i duschen och iväg.  Så det blev en grön ganska fladdrig topp tillsammans med ett par svarta byxor, de röda klackarna och en liten LV väska till.
.

Festen var jättetrevligt med ca 60pers, så det var rätt många jag inte kände men det är alltid kul att träffa nytt folk. Föräldrarna hade tydligen lagat all maten själva, eftersom de ägde någon restaurang. Det var supergott verkligen! Alla 60 satt under ett stort tält de hade satt upp, sedan fanns det ett dansgolv med en dj också. Jag tog sedan en taxi hem vid 2 tiden för då var det ganska lagom att åka hem igen, plus att jag var väldigt trött efter skolveckan.


Chinos, god parfym...

  


Ovidius var en romersk diktare som föddes ungefär 40 år efter kristus. Han diktade bland annat om tips till killar och tjejer om hur man skulle uppföra sig för att bli attraktiv och fånga en kvinnas intresse. Det gäller bara att hålla sig till vissa regler. Jag tänkte göra min egna tips till killar, enligt min åsikt självklar, hur de ska uppföra sig.

 10.Tips enligt mig!
  1. Inte använda smycken av något slag, silver/guld länkar är uteslutna, även guld/silver ringar går helt bort!
  2. Använd inte för mkt vax, en tjej gillar att kunna dra igenom håret utan att fastna i kladd.
  3. Stoppa för gudsskull inte ner byxorna i era vita tubsockar
  4. Använd inte idrottsskor till vardags, som addidas eller liknande.
  5. Använd inte jogging byxor till vardags.
  6. Var öppen och lyhörd, var frågvis, på detta sättet visar du intresse.
  7. Var inte för PÅ, ingen blir mer intresserad av 100 sms om dagen, elr ring inte en extra gång när tjejen egentligen sagt att hon skulle ringa dig.
  8. Lukta alltid gott i munnen.
  9. Rök ej!
  10. Var inte matcho.


Något som uppskattas:
  • När ni har på er skjorta
  • När ni har en god parfym på er, några killparfymer jag smälter för är Aqua di giorgio, Chanel sport, Chanel allure, Gant, armani code etc.
  • Chinos är något som jag själv tycker är sjukt snyggt på killar.
  • Le mkt
  • Och var dig själv helt enkelt.

 

 


Big SIS

 miss u big sister:)

Je me souviens

Love is many  splendid things
Love lifts us up where we belong
All you need is love ..

Love makes us act
Like we are fools
Throw our lives away
For one happy day ..

Läskigt intressant vad hjärnan kan...

Gå in på denna länken, se till att ha bra hörlurar på er och att ha ganska högt ljud i dom när nu sedan trycker på play.
Och upplev verkligen närheten av ljuden och vilken effekt det kan bli!


http://www.fejmtv.se/videoklipp/483ec923c5b7c5ab

MGMT- Time to Pretend


France me manque...

Något som jag saknar en hel del är Frankrike, jag bodde där i ett år. Längst ned i södra frankrike, jag lärde mig franska, skaffade franskpojkvän, åkte med föräldrarna på vinprovningar, åt baguette varje dag typ, såg allt man kunde se, jaa You name it!

 

Frankrike ligger nära kring hjärtat, livet där är inte alls som  livet här i Sverige det kan jag lova, Jag rekommenderar verkligen att åka ett år som utbytesstudent, jag åkte i detta fallet med hela min familj. Men man får ändå otroligt mycket erfarenheter av det och iaf jag utvecklades mycket som person genom det året..

photo.php.jpg


Bra sida för shopping sugna!

Jag brukar kolla bland annat Kling's blogg på kanal5.se, hon visa alltid vad som är nytt och fräscht just nu och hon har även shopping tips ibland. Eller så kollar ni in Vecko revyn, dom uppdaterar alltid och ger tips om vad man kan hitta snygga kläder att köpa på nätet eller i butik, check it out! 

Gammalt blir nytt

Jag har funderat ett tag och nu har jag då bestämt mig för att jag ska börja skriva en blogg.  Mitt namn är Sara och min blogg kommer handla om nöjen, fashion, fester, resor, tankar om livet och massor av gott och blandat helt enkelt:)! 

Min dag idag har väl varit helt ok, förutom att man var tvungen att gå upp med tuppen för att komma i tid till skolan, och till sist sluta klockan 5! Det var en lååååååång dag. Jag går en samhälle på engelska så det är engelska som gäller hela dagarna långa, men jag tar det som positivt sen när jag ska ut i arbetslivet. Letade faktiskt lite i garderoben efter en lång mysig/gosig ylletröja och så hittade jag denna som ni ser på bilden som passade perfekt för ett grått och trist väder. Fick bland annat två kommentarer om min tröja, en som var ganska komisk faktiskt, " Is that a christmas sweater sara?". Haha vilket kom från min lärare, han vet dock inget om var mode just nu. Och en annan av en tjej som tyckte den var fin och frågade vart jag hade köpt den:). I själva verket var det min farmors gammla...

 

 


RSS 2.0