Sugen på värmen.


BlondinBella i Dagens industri


Blondinbella var på första sidan av Dagens industri idag. Är det inte lite egendomligt att en sådan tjej ska komma på först sidan av denna tidningen. Jovisst, denna bloggerska har haft mycket framgång över hennes drivkraft som hon haft i sin blogg och hennes involverande i olika evenemang. Men det är väl fel att denna tjej ska komma på framsidan.  Hon vet bara hur hon tjänar pengar till sig själv, så att hon själv kan bli så förmögen som möjligt. Det är ingenting som för Sverige frammåt. Just nu är det heller inte henne vi ska konsentrera oss på, det är väl snarare de som har åstadkommit något för Sverige och fört Sverige vidare frammåt. Samt att nu i finans krisen och alla våra miljöproblem, står denna Blondinbella på bild i DI i hennes Päls och Burberry väska.. ska svenskarna ha denna tjej som förebild? 

Tveksamt..

Man kan ju undra ibland hur olika folk kan bli kända egentligen. Om blondinbella kan bli känd kan ju vem som helst bli det eller? Det är ju bara och blotta sitt liv, ha ett fullbokat festliv, ha pengar i plånboken och vips så kommer man med i Let's dance på TV4! De viktiga personerna, de som åstadkommit något, kommer ju tråkigt nog i skymundan. De är de som behöver lyftas fram och få synas, bland annat nu i Dagens Industri. 




Besviken.

Är det inte dåligt

Ska man bli så besviken 

Det är ju inte jag som ska känna mig skyldig till något

Man är helt enkelt för snäll, man gör så mycket för någon men får mindre än hälften tillbaka...

...



If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?



Trevligt trevligt...

Ma och pa har varit i huset och röjt så jag och min syster har bott själva ett tag här hemma. Vilket var kul, eftersom jag inte sett Sophie på länge. Men så idag åkte hon iväg igen, till Barcelona där hon ska ha praktik i 6 månader. Så igår kom Mr P hit och så gick vi alla 3 på restaurang som en sista middag för Sophie innan hon skulle åka. Det var verkligen super god mat och personalen var mycket gästvänliga, vilket man uppskattar mycket när man är på restaurang. När vi väl var  mätta och belåtna så gick vi hemmåt och såg på en favorit film som jag har, Babel, det är en mycket bra film som bör ses av alla :)!

Idag var det inte så mycket att göra i skolan egentligen, mina mattelektioner var inställda samt min historia lektion, vilket slutade med att jag bara hade Företags ekonomi och mentors möte. That was all! 
Jag kunde alltså säga ett ordentligt Hej då till min syrra och äta lunch med hela famlijen. Senare på dagen kom ida hit och det blev mycket snack med lite plugg. 

Nu är vi 3 igen, i och med att jag är van vid det nu så tänker jag inte så mycket på det. Men när min syster är här blir det lite extra kul, det känns även skönt att ha någon annan att prata med även om man kan gå till ma och pa och prata om allt i princip, så uppskattar jag mycket att jag har en syster att dela mina tankar med. Love you Sophie! BIg kiss till dig där borta i Spanien, du ska se att jag kommer snart och hälsar på :D!





Nä nu är jag trött på detta kalla vädret.

 
Jag vill ha vår, och gå runt i klänning dag ut och dag in :).

.Je suis heureuse.

Glad.

Jag hade en underbar födelsedag, jag blir bara så glad när jag tänker på hur lyckad den blev. Nu är skolan igång igen och här går man och inväntar ännu en ny helg. Imorgon kommer P hit, vilket ska bli trevligt. Denna veckan är inte så stressig, utan vi har bara små läxor vilket känns otroligt skönt. Jag längtar även efter sportlovet som är om typ 3 veckor! Wiooohooo! La familia åker den 12 så det är snart bara 2 veckor kvar.

peace.


bilder.

      

Fabulous Birthday!

Igår väckte mamma, pappa och syrran mig med sång och frukost och presenter i högsta hugg! Tack så mycket för de fina presenterna, alla var otroligt fina och bra! Sedan började jag städa lite här och var eftersom killarna, philip,bobo och alex skulle komma och hjälpa oss att göra maten. De anlände klockan halv ett och vi satte oss vid bordet och planerade hur det skulle vara upplagt. Vi girls, sofia, jag och sophie åkte iväg för att köpa lite dekoration till bordet. Min syster är väldigt kreativ med sånt, så jag la all den trust i hennes händer. Hon hittar alltid på något klyftigt. Och dukningen blev verkligen mycket snygg! Sedan vid 7 halv 8 tiden började det komma in folk. 

Alla uppskattade verkligen maten och det var en superkväll! Den bästa födelsedagen. Fick väldigt fina paket också av allihopa :)!

Sedan vid halv 12 tog vi alla taxi till Buddah och festade där till klockan halv 3. Ojojoj vad vi dansade och sjöng och hade oss. Jag hade så sjukt kul! 

Vissa sov över här också och på morgonen åt vi alla de goda resterna från igår. Jag och syrran följde sedan med Bobo och alex till Hbg och spelade badminton. Konstigt nog var vi pigga nog för att göra det. Det kändes sjukt skönt att röra på sig!

Här är lite bilder: mer bilder kommer, datan är lite seg idag!

 

Hipp Hipp hurra till mig idag! :)




19 år today! Joopiidoo, jag har redan öppnat mina presenter och jag är sjukt nöjd av vad jag fick. Ikväll kommer det bli fart och fläckt! 

John Mayer-Belief


I morgon smället det!


World War 1 in colour!

Med en kaffekopp i min hand så gjorde jag mig i ordning till skolan. Någorlunda trött var jag dock på matte C lektionen som började 08.10, senare på eftermiddagen var det matte B, njaaa alltså, då blir det lite för mycket matte för mig. Det har alltid varit det ämnet jag är sämst på och tycker minst om. Maten i skolan var god som vanligt, är den vardagliga maten inte god, så har vi alltid ett salladsbord och pastasallad som man kan ta. Den sista lektionen var History och vi kollade på World War 1 in colous igen! Det är en film om första världskriget som visar hur det verkligen var för alla soldater som fick kämpa för sitt land. Den är rätt intressant, men jag kan inte hjälpa att jag kopplar bort, rösten som pratar i bakgrunden på filmen är otroligt monoton vilket gör att man bara vill somna. Alla är halv vakna känns det som, I'm not the only one! hehe. Men det var det sista avsnittet idag så det känns skönt :). 

Fredag i morgon, känns väldigt härligt!

 
en kväll vid piren(i gnisvärd sommarställe)  med syrran på gotland. 2007


.Coffee Time.


Ojojoj vad det var mycket plugg igår. World War 1, in the trenches and in the air, handlade mitt essay om. Jag blev så slut igår efter 3 timmars skrivande att jag somnade rätt snabbt sedan vid halv 12. Sedan när jag vaknade nu i morse kände jag bara att , nä, nu får jag ta tag i att dricka lite kaffe. Så jag gjorde mig en kaffe och sedan flöt dagen på bra. Jag var pigg och effektiv i skolan. Vilket betyder att jag ska nog ta mig en kopp i morgon igen :).

3 days to go! Soon my Birthday.
Saturday woopido.

Jag har alltid älskat födelsedagar och det kommer jag nog alltid att göra ^^

Måndag..hepphappelihapp

Det var en skön helg måste jag säga. Allting var rätt lugnt och sansat. Så kom söndagen, vaknade och pluggade lite sedan gick jag med ma och pa till några affärer här i närheten som hade rea. This time, var det päronen som fyndade :)! Philip kom också och joinade oss, sen skildes vi åt och jag och Philip stack för att käka lunch tillsammans. Klockan 4 på eftermiddagen var det ju dags för curling, och denna gången fick Mr. P prova på det också. Hehe, det var mycket trevligt, han var duktig! Men jag och the peps, förlorade som vanligt mot proffsen. Better luck next time!

Gaaaauuuhh! jag längtar tills på lördag, min födelsedag och en mycket trevlig middag väntar.



The curious case of Benjamin Buttons

Idag har la familia tagit ett stort tag med att städa hela lägenheten. Mmmmm doften av rent är ljuvlig.. jag gillar att ha det rent runt om kring mig. Ordning och reda, så ska det vara :).  Senare på tagen pluggade jag, gjorde färdigt en presentation som jag ska ha på torsdag. Ma och pa åkte till huset och hämtade hem lite grejer. Sedan gick vi alla på bio och såg The curious case of Benjamin Buttons. Great movie! Med bland annat Brad Pitt. Det var en gripande och rörande film men även rolig och intressant. Om ni inte sett den, Se den! 




I morgon är det söndag igen. Lagom kul. Helgen REDAN slut...
Jag ska träffa Mr. P igen det ska bli kul. Han ska med och spela curling med oss. Det ska bli spännande och se hur det går. 

Bonsoir et a bientot.


Gammal goding från Cannes(Baoli)

Martin Solveig- Rejection

Slut, helt slut.

Jag är så trött efter denna veckan i skolan. Hjälpte Ida idag efter skolan att hitta jeans, men det gick inte så bra. Det är rätt svårt med att hitta de bästa jeansen som sitter perfekt. Jag är så trött på detta kalla vädret...jag var så frusen idag så jag tog ett bad när jag kommer hem och nu har jag stoppat om mig i min säng. Jag är så sjukt trött. Ikväll vill jag bara kolla på någon film och drunkna i godis. Happy att det är helg. Det blir en plugg helg. Men nästa helg blir det fart och fläkt på!!! Min Birthday den 24 januari:D woopidooooo...

Have a nice evening!

Öppethus på min kära skola!

Kom precis hem från skolan. Vi hade öppethus, vilket betyder att blivande ettor kommer och hälsar på för att få info om vår skola. Jag hoppades att jag värvade några personer. Helg i morgon, eller at least fredag. 

 studenten i sommras med Henrik (utanför skolan)



Snyggt, rent. Ge mig vår!

 

 Chanel

Trivs.

Idag var det ganska svårt att gå upp. Även om jag vaknade innan klockan ringde, så ville jag bara ligga kvar under mitt varma sköna duntäcke. Dagen flöt på ganska bra, bara lite trött och slö men jag kommer in i det snart. Skolan var sviiiiin k-k-k-all, och jackan fick förbli på inomhus. Vår skola är K-märkt, en gammal herrgård, som dock är väldigt dåligt isolerad. 

Idag kände jag verkligen hur mycket jag trivs här jag bor nu. Hem ljuva hem! Jag är mycket glad för att vi flyttade och att det blev så bra också. 

När jag strövade påväg hem till Philip här om dagen. I Lund alltså, så kände jag också den där känslan av trygghet och hemkänsla. Jag gillar verkligen Lund nu. Där finns allt man behöver i en komprimerad stad. Det ligger en slags myskänsla över den. Maybe att jag pluggar lite där sen. Men inget är bestämt än.



Nu ska jag läsa lite svenska (gäsp) samt lite Civics. 

C ya.

Sleepy.

Direkt efter skolan gick jag först och hämtade mina byxor som skulle sys upp lite, sedan tog jag bussen direkt hem. Satte på mig myskläder och slängde mig i sängen. Sen sov jag typ 3 timmar, såååå skönt var det. Nu känner jag mig utvilad och sitter och pluggar matte 8-).


 
Discover Rhythme Fatal! Man in the mirror.



Vad hade jag gjort utan min musik.

Därför är jag glad att jag har min ipod. Jag fick den nya ipoden(i denna färgen på bilden) i julklapp, är så glad för den. Den är super bra, rekommenderar den starkt. Skönt också att man kan se på film med den:). 



B.forts.

  

S-som i Söndag

Nu har jag vaknat efter en helnatts skön sömn.Nu låter jag min itunes flöda med mysig musik men snart så ska jag upp och ta mig upp snart ta en lååång dusch, äta en god frukost och klä på mig. Jag och sofia ska mötas i stan för att gå en tur genom alla butiker som har rea. Alltid lika roligt att fynda nya saker. Senare ikväll åker jag till P igen, det ska bli trevligt. Skola i morgon igen, suck, men bara två lektioner så det är skönt. Jag börjar 11.20 och slutar 14.00. Skönt!
Have a Nice and Happy day!


Trött trött trött. Sova tack!

Fram och tillbaka, hit och dit och upp och ner.

Driving me crazy! 

Need sleeeeeeeeeeeep

zzZzZzZZZZzZZZ

Happy-and I like it


Tiger lou-You can't say no to me


Bilder.

    

Datan i knät. (Miss Red)

hej och hå babeloba!!!! Nu kom jag precis hem från Hbg. Det har varit full rulle sedan jag kom hem så jag har inte hunnit eller haft tid att sätta mig ner och skriva lite. 

Hur som helst. kortfattat så var det ju härligt att vara i Nice som vanligt:). På slutet blev det bara jag och mamma kvar och den sista dagen åkte vi in till stan för rean började. Tydligen börjar rean i Frankrike den 7 januari, men det är klart att vissa butiker små börjar också. Men det är som galnast den 7de. Huuuuur mycket folk som helst. Folk sprang hit och dit, med kassar från alla möjliga butiker. Alla rotade överallt för att just hitta sin sak. Gick in på Zara, där var det nästan omöjligt att ta sig fram, köerna var ju meter långa, jag gick ut lika snabbt som jag kom in, om man säger så.

Sedan strövade jag vidare och hittade en liten söt butik som sålde kläder och snygga gummistövlar som var på halva priset. Så ett par sådana fick det bli. Sedan gick jag till Antic Botik i gamla stan. De har såååå snygga saker. Där var allting på halva priset, så jag köpte en snygg trenchcoat som jag har velat ha. Mycket nöjd blev jag med mina inköp.

Vi kom hem vid 10 tiden i onsdags, så det var hopp i säng och ett telefon samtal med Philip. Sedan skola 8.10 nästa dag, sååå trött man var. Kunde knappt koncentrera mig på något. Efter skolan åkte jag direkt till Mr P, för att träffa honom äntligen efter dessa 3 lååååånga veckorna. Och nu igår kväll var vi på raklett middag utanför Helsingborg. Det var verkligen super trevligt, god mat, gott vin, underbara människor att prata med, Mycket skratt och dans!!

Sedan nu då på morgonen stack vi och hjälpte till och städa undan efter festen. Det är sjukt vad mycket man fick plocka undan och diska, men det var det värt, helt klart. Och nu ligger jag här i min säng, helt slut och trött. Men dagen är inte slut än. Mina små kusiner kommer för att käka middag med oss. Det ska bli trevligt, men jag är verkligen sååå trött, half a sleep.

Så om exakt 2 veckor fyller jag år! Woopido, 19 hela år. Då blir det partyparty. Det ska bli så kul!!! Längtar.

2009 börjar bra!

hej hopp!!

Nu var det ett tag sedan! Jag har inte hunnit skriva something, for att jag har inte varit sa mycket vid datorn. Jag ska pa en liten fest ikv med philip och hans friends samt sofia ocksa. Bilder fran lovet kommer snart! Och jag skriver mer pa lordag kvall tror jag.


Btw. mitt tangentbord ar konstigt sa jag har inte alla bokstaver.


puss


Tomt på några dagar.

Nu kommer jag inte uppdatera min blogg på några dagar pga att jag inte har internet tillgängligt. Jag har det bra hur som helst. Sophie har åkt hem till Schweiz så det är jag och päronen kvar här. Pappa åker i morgon så det blir bara jag och mamma då.

Höres sen när jag kommer hem på onsdag!

RSS 2.0