.

   

YoyoYop


Yoyo folks!

Helgen med våra vänner från Stockholm, var trevlig. Det var skoj att se dom igen eftersom vi oftast ser dom bara under sommarlovet. Vi strosade lite i stan samt del tog ,of course, i att släcka alla lampor på lördagen. Det var väldigt mysigt att bara ha ljus överallt i lägenheten. Sedan lät vi det vara så även efter att timmen hade gått, för lamporna blev alldeles för starka och sätta på. Man blev typ bländad hehe. 

Igår åkte de hem och jag stack ganska snabbt efter det till Lund för att träffa Philip. Vi hade inte setts på en vecka och jag åker på fredag så på söndagen var jag hos honom :). Mmmmm, vi gjorde väldigt goda amerikanska pankakor med blåbär och glass, yumm yumm. 

Nu ligger jag i min säng här hemma och bara tar det lugnt, är otroligt trött och har ont i ryggen. Vi hade orientering på gympan idag, och det gick finemang! Men nu känner man sig rätt schleten.Nä, nu ska jag kila!

Take Care!
Peace


NYC


.


It is all yellow.

Stress, stress,stress, nu är det full håll igång med la familia! Allt händer på en och samma gång och det finns knappt någon tid att pusta ut. Det känns lite jobbigt, magen vill inte riktigt hänga med och inte huvudet heller. Känner mig lite seg och inte helt hundra, måste jag säga.  Hade matte C prov igår...suck, det gick väl sådär. En hel del som jag kunde men just som jag skrev provet så var det svart och borta. Hur som helst så ska jag plugga lite matte med CF på söndag, så då blir det att repetera lite smått och gott. Börjar klockan 10.30 idag, och thank God för det, jag behövde verkligen sova ut. Jag kan verkligen inte vänta till jag åker till Nice på fredag, jag vet att jag tjatar om det men det är bara så skönt att få vara där och släppa allt annat jobbigt. Jag blev bara helt slut igår av att se snöflingor dingla ner på marken. ?????? Vad är detta, det är ju i slutet av mars, SNÖ får inte förekomma. Jag hade bara lust att skrika ut i tomma intet av ilska. Jag har en liten period nu med ilska, irritation, oro etc..men det kommer så småningom försvinna om inte nu så när jag kommer till Nice, utan tvekan. 

I dag vid ca 2 tiden, landar våra friends från Stockholm som ska bo här över helgen. Det ska bli trevligt att se dom igen :). 

Nä nu ska jag bara ligga här lite och lyssna på skön morning music innan det är dags att klä på sig.

Peace!



Beautiful.


Är alla snygga/fula, which one is best, which one sucks?


The day before today.

Todelo!

Igår vaknade jag efter att ha sovit mycket gott. Vilket jag kände att jag behövde faktiskt. Helgen har varit lugn, var med the peps eftersom dom hade kommit hem från Malaysia så tyckte jag det var rätt skönt att umgås med dem lite :). De far och flyger så mycket! Men igår finally så kände sig philip sig bättre så jag kunde se honom. However, så var jag först hos CF för att plugga matte inför mina två prov denna veckan, vi satt i hela 3 timmar. Det gick faktiskt bra, så jag hoppas det kommer gå bra på provet as well! 

Sen när vi var klara med math, så kilade jag vidare till philip som typ bor något kvarter bort från CF. Det var skoj och se honom igen, dock ingen puss, hmm..heee..jag riskerar inget för att bli sjuk. Han får bättra sig lite till innan man kan vara helt sure ^^. Vi får besök av några kompisar från stockholm i helgen, och då vill man inte så gärna vara sjuk :). 
Och nästa fredag åker jag ju till Nice! Guuuud vad jag längtar :)!



--

Ingen större lust att göra något för tillfället. Jahapp, solen vara bara i veckan men till helgen blev det bara moln....

Är lite smått irriterad på allt idag.

Suck.Suck.Suck.

What to do?

Nu vill jag bara åka till Nice och njuta av allt som finns där. Längtar otroligt mycket.

Längtar även efter att få se min sister i Barcelona i april :)!

Hepphappelihapp

Bli Frisk Mr P!

Idag hade jag bara en halvtimmens lektion ungefär. Väldigt skönt, för jag var oerhört trött idag. Hade inte sovit så gott, för jag vaknade och mådde illa :(. Men men, jag hade civics, och så hade vi ett prov och det gick bra.

Senare på dagen kom Ida hem till mig, hon har nu kommit hem från barcelona. Skoj att hon är hemma igen :). Så vi badade lite jacuzzi och pratade om allt möjligt. Sjukt skönt med jacuzzi när det är kallt ute. Efter det gick vi till Bar italia och köpte mycket god glass!

Krya på dig Philip. Vill träffa dig snart :(. 


Stylish.

 

Bien etre chanson.


Fina vårskor. från Topshop


* refrängen är bra :) *


****


The peps kommer hem från Malaysia i morgon.

Igår var gabi här och käkade middag med mig. Det var skönt att ha lite sällskap igen! Mr P skulle ha kommit till mig ikväll, men tyvärr så ligger han hemma och är sjuk :(. Hoppas han blir någorlunda bra till fredag för vi ska åka till Viken då. Hoppas, hoppas! 

I morgon på morgonen landar ma och pa, det ska bli skoj och se dem igen! Det var Ok och vara själv, but I missed them:(!

Ska kolla i kylen vad jag kan koka ihop till middag.

C ya. 



Booooring.

Har lite tråkigt, the peps kan gärna komma hem nu. Hade gärna velat ha lite sällskap nu..:(

Och så har det börjat blåsa också.

Suck.

Kul att Gabi kommer på middag i morgon iallafall.

Det är bara så lonley och sova själv.

Sleep tight everybody!

Changes.


varje gång.





Tänk efter lite innan du drar några slutsatser. 

summer flavours.

 

summer. Chanel.


Back home in my crib.

Då var jag tillbaka i mitt trygga torn. Ma och pa kommer inte hem förrens på torsdag, än så länge har dagarna gått rätt snabbt ialla fall. Igår vaknade vi och såg ut över stan och vattnet, utsikten var otroligt fin. Solen lyste och havet var stilla, och det var 8 grader ute, wow, surprise surprise. Maybe the spring is coming after all. Så vi tog på oss och gick en liten promenix för att njuta av vädret, köpte en kaffe på espresso house och satte oss vid hamnen och bara njöt. Sedan drog vi oss mot lund, och senare på dagen spelade vi faktiskt bowling med två av hans kompisar. Det var kul! Dock kom jag sist :).

Nu ligger jag här hemma i soffan igen och bara chillar och kollar på The hills. Sen har jag också skrivit en european study essay.

Take care.
Peace

19 dagar kvar..


..


Walking on a dream.


Det är fredag.

Nu är det äntligen helg, och jag får äntligen träffa philip som jag har längtat efter hela veckan. Denna veckan har verkligen varit sjukt seg och trist. Väldigt många från min klass har varit sjuka och det kom även lite snö här om dagen. It's just not right! 

Ikväll tar vi det bara lugnt, film, mycket god middag och en trevlig film :).

I morgon drar vi till Lund och jag kilar över till CF med min matte och philip pluggar på sitt. Sedan sover jag över hos philip i morgon. Skönt med en helg tillsammans med Mr P.

Månader blir veckor, veckor blir dagar.....snart bär det av till Nice, och det känns som år och dagar sedan jag såg Alex.
Det ska verkligen bli så kul!

Ta hand om er, och njut av livet.
xoxo

It's called fashion

 

stylé.




it's all bubbely


Yummm..

Lite små tråkig dag idag. Ida gick hem redan på morgonen, för hon mådde inte så bra. Ringde henne nu ikväll också och det lät inte som det gick åt bättringsvägen snarare åt andra hållet. Alltså var det en ganska trist dag i skolan, ingen ida som livar upp en med skoj och skratt :D! Men hon får krya på sig där hemma för hennes spanska grupp drar till Barcelona på söndag. Man är ju lite avis, i och med att de slipper skolan ett tag, får sol på sig, samt att jag hade velat vara där för min syster bor och jobbar där just nu. Hmm..suck, aja jag ska försöka att hälsa på henne någonting innan sommaren kanske, vi får se hur det blir med det. Hur som helst, så avslutades dagen idag med sista middagen med mamma innan hon åker away och möter paps i Frankfurt och där de sedan tar planet till Malaysia. Vi åt mycket god sushi och mango sorbet till efterrätt. 

Ingen läxa tills i morgon så det är bara att koppla av :).



sommar sommar sommar


Överstökat!

SKÖNT SKÖNT SKÖNT

Nu är provet ur världen och jag kan andas igen!

Nu har man en massa annat man måste koncentrera sig på och plugga på. Suck.

Var hos CF, och pluggade matte igen. Det gick väldigt bra, han är ju så duktig på matte helt sjukt. Precis vad jag behöver :).


Jag klarar inte av detta provet!

Är det möjligt att man ska kunna allt detta i samband med idrott?!

Jag ska ju inte bli läkare heller! 


???????????????????????????????????????????????????

Jag blir så sjukt irriterad och trött att jag vet inte hur detta ska gå!

Och jag tragglar och tragglar men är det möjligt att mata in så mycket information i hjärnan?!

Grattis Paps!


Sessun collection spring/summer 2009

 

blocking my way.


trött trött trött

jag är trött trött trött trött trött på att det hela tiden är ett grått täcke som skymmer solen från att titta fram. Trött på att det hela tiden är kallt och man står och stampar i vinterkläder i år och dar!

Trött trött trött trött- need D-vitamin= sol ljus...

GRÅTT-KALLT-REGN


Kan man inte bara göra som björnarna gör...gå i ide under vintern och sedan vakna upp när våren har anlänt?

Fint piano stycke man blir lugn av...


PE test...

Today, ser dagen ut som så här att jag ska städa lite på morgonen eller så gör jag det ikväll. Sedan så hade jag tänkt plugga lite till mitt jobbiga gymnastik prov, sedan ska jag in till stan träffa Mr P och hans kompis "klingan" (gustav) för att luncha tillsammans och sedan blir det snabbt hem igen och plugga plugga plugga...det handlar om kroppens alla ben och muskler och blodets väg genom kroppen osv, fråga mig inte varför man har prov på det på gympan, men men..what to do? Tur att man har en pappa som kan allt sådant och kan sitta och förklara i detalj! Thx Paps :)!

Pappas födelsedag i morgon, det ska firas, kusinerna kommer för att äta lunch hos oss. Sedan på kvällen åker pappa till Norge för att jobba..:( tråkigt. Och sedan åker både ma och pa till Kula lumpor. Sola för mig med! Kan inte följa med i och med skolan. Istället går jag och längtar tills den 3 april då jag ska åka till mitt kära Nice igen med Alex.

Peace, love and icecream

Blåsigt värre...

Trött, trött trött var jag idag, jobbigt med onsdagarna och torsdagarna när man måste gå upp vid halv 7.  Senare på dagen hade jag mitt matteprov vilket gick äntligen bra. Skönt :)! Vi såg sedan Fuhrerns elit, usch det är en väldigt skakande film om hur det var för unga pojkar att tränas till att vara med i SS, alltså andra världs kriget. Hemskt att se att det var så, bör ses! 


Nu måste jag kila och plugga till mitt PE test, gäsp! I morgon ingen skola, eftersom vår lärare ej är där. Så jag har bokat tid för klippning i morgon. Det kommer nog en bild på hur det blev.

Bisous bisous

Can the summer come now...please?


..

Idag har jag varit i Lund, träffade Philips kompis CF som är ett mattesnille typ :)! sjukt grym så han är från och med nu min extra mattelärare hehe. VI satt i 2 timmar och pluggade, och det gick faktiskt rätt bra. Han förklarade bra! I morgon är det onsdag, helt vanligt onsdag, ett snäpp närmare helg. Skönt. 

Take care!

and sleep tight...

James Bond chick!

Sjukt kul var det igår på James Bond festen:)! De flesta av killarna hade smoking och tjejerna hade snygga klänningar. Henrik blev mycket glad för sin 20års present, en Gant parfym som han fick av mig och Mr P. Det var riktigt härligt folk där och alla var trevliga att snacka med. Vid 2 tiden fick vi faktiskt skjuts hem av någon snäll mamma som skulle hämta en annan kille och sin tjej, som vi lärde känna på festen. Ett väldigt trevligt couple :)! Sjukt skönt att få komma ända hem på det sättet, istället för att åka en seg buss och sedan byta buss också. Vi var väl ungefär hemma vid halv 3 något sånt.  CF is back in town, Mr P's kompis, så ska joina dem båda hos honom ikväll och förmodligen, I hope, lira lite guitar hero hehe..

Nu ska jag bara njuta av min kära, härliga, underbara dator! Samt plugga lite och städa, innan jag senare ikv tuffar till Lund.

Här kommer en bild av mig från igår BTW: mer bilder kommer senare

 

My red baby is back!

Tack tack tack Max, data snillet till kompis:), you're awsome man! Min dator är tillbaka med allt sparat och den är vassare än någonsin hehe :)



RSS 2.0