Nu är jag hemma igen in La Suede.

Känns rätt konsigt att man låg och solade och badade igår och här är det 8 grader. 

-'-


Lite bilder.

  


Hemma i Nice igen!

Det började lite små jobbigt, för jag kräktes natten innan... något jag inte ha gjort på typ 6 år eller något så det var inte så kul. Plus att det är min värsta fobi. Men morgonen därpå kände jag mig bättre och vi kunde åka iväg till Italien som planerat.
Efter en härlig och uppskattad resa i Italien så är jag hemma i Nice igen. Vi åkte igår morse och hann med så otroligt mycket i Italien, så det känns som man varit borta i en vecka. Vi såg bland annat en stad/by Alba där vi åt en väldigt god lunch: Spagetti med riven tryffel på, muuuummms! Sedan åkte vi vidare och besökte en annan lite mindre by La morra och sedan kollade vi var vi skulle sova över. I Verduno i ett gammalt slott/herrgård, vilket var en upplevelse att se, vackert. Vi besökte sedan en lokal vinprovnings pub, där vi testade de regionala vinerna. Efter det väntade vi på att restaurangerna skulle öppna. Vi promenerade ner till en kvarterskrog som hade väldigt väldigt god mat, typiskt italienskt. Den bästa pannacottan man ätit tror jag! 
Nästa dag bar det av till Barbaresco, en annan vinort, där vi även prövade lite olika viner. Backe upp backe ner var fyllda med vinrankor, fantastiskt fint landskap. En liten snabb visit till staden Asti och sedan körde vi till Serravalle, där vi skulle äta samt besöka den efterlängtade outleten haha!
Serravalle som by var väldigt ödslig och inte så trevlig, men vi såg en skylt där det stod Golf club. Så vi chansade och det visade sig att det var en mycket vacker golfklubb och där åt vi risotto innan vi begav oss till Outleten. Jag köpte ett bälte och en efterlängtad jacka :)! 
Det var en mysig resa med god mat, viner och shopping. Trevligt att resa med ma och pa!
Tack för allt!

HemmaBio.


Beautiful


Njuter.

Nu efter den skön dag med solning, god lunch på kvarters restaurangen och ett dopp i havet så ska vi bege oss till stan en sväng. Åh vad livet är härligt här nere!

Ett dopp i medelhavet den 26 Oktober!

 
Nu blev det snett tyvärr :)

I got a feeling


Pimp your macbook!

Denna inspirerad av konstnären Magritte, vill jag ha :)!

Cool restaurang i Mumbai


Härlig morgon med frukost på balkongen.

Underbart skönt väder det är här, 25 grader i skuggan. Åt en väldigt god och efterlängtad frukost i solen och nu ska jag bara ligga och bli brun :)!
Peace

Laaaaa Fraaaanceeee!

Det var tungt att gå upp i morse men det gick trots allt. Sjukt mycket folk var det på tåget, för det första tåget var det fel på. Kaos med människor som inte kan flytta på sig! Det kändes skönt när planet landade klockan 11.00, strålande sol, blå himmel och sommar varmt!
Mamma och pappa gjorde super god fräsh sallad och god champagne :)! Sedan satte jag på mig bikini och låg på balkongen och solade, somnade också efter ett tag, vilket var väldigt skönt.
Nu ikväll ska vi bara äta gott och ha en trevlig kväll. Jag märker verkligen hur mycket jag saknat de franska råvarorna, det smakar så mycket godare här! I can't wait for breakfast, yuuummmi!!
På onsdag ska vi hyra bil och bila till Italien, vilket inte är så långt här ifrån. Vi ska bland annat till en ort där de har vit tryffel och sedan till en outlet, Can't wait :)! Vi ska även övernatta en natt där också. Trevligt med lite familje utflykt. 
Ha det bra så länge!
AAAh bara älskar att vara här!

Sweet dreams

Nu ska jag upp om cirka fem timmar...jag kommer vara så lagom trött men, sova väldigt gott på planet :).
Natti natt,
Sleep tight!

Feel good music!


HoPe


Dreams.

Denna veckan har jag sovit så där, varje natt har jag drömt något läskigt. Att jag blir jagad eller att huset rasar i vattnet eller blod fläckar här och där. Sjukt skumt och läskigt när man vaknar upp av ett ryck. Man kanske ska ta och tyda sin dröm och se om det betyder något. Hmmmfff...

bergsklättrare på fönstret.

Här ligger man och tittar på tv och plötsligt kommer det ett par fötter ner från fönstret och en man dinglar sakta förbi. Man är ju inte direkt van vid att man ser någon på andra sidan fönstret på denna höjden! Så man blir ju lite chockad. De håller nog på med att laga något på husväggen eller så putsar de fönstren :).

nice


Me like.


It's just a ride!


I wonder.


Vattumannen 21/1-18/2

Våga gå i spetsen. Just nu lyckas du genomföra dina egna planer och initiativ utan problem. Utnyttja att du är originell och skicklig på att hitta lösningar där andra har kört fast. Du förbättrar både dina karriärmöjligheter och din fritid i samma veva. Två riktigt fina höstveckor.                                                                                   
sex/kärlek 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3
Det låter ju rätt så bra enligt horoskopet .

ad.


Tired.

Igår hade jag fyra tjejer från min klass här, som sov över. Det var trevligt, mycket snack, godis och sötsaker hehe men tidig sömn blev det hyfsat. Vi började klockan 8 i morse. Nu är jag hemma igen och känner mig hyfsat sömnig, längtar tills jag ska åka till Frankrike i övermorgon och joina päronen. I morgon så ska jag och N ha Disney maraton, vi ska kolla en hel del gamla disney filmer, ska bli skoj :)! Nostalgi kväll. Innan det så tänkte jag att vi skulle åka till det nya IKEA och se hur det har blivit. 
Nu ska jag vila lite och sedan tillbaka till skolan vid ett igen, det är knappt att man orkar. Sen hade jag tänkt gå till gymmet efter skolan, göra mina övningar som jag fått. 
Peace.
Have a nice day! 

Fint.


I live here!


B.


winter.



And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you

But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

The walk has all been cleared by now
Your voice is all I hear somehow
Calling out winter
Your voice is the splinter inside me
While I wait

I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still

extraordinary.


hey-


Sum up-gårdagen

Min middag blev väldigt bra och uppskattad :), förrätt=stekta pilgrimsmusslor toppat med balsamvinäger, huvudrätt=lax med ris och den underbart goda martini såsen, efterrätt= vit chokladmosse med passionsfrukts sås :)! Såå gott!
Filmen vad väldigt rolig, söt, spännande och extra kul var att ha 3D brillor på sig hehe. Sedan gick vi till en ny pub som jag aldrig varit på innan faktiskt, brukar mest gå på lilla torg. Så det var skoj att se något nytt, I'm up for anything that is new :D! Det var en irish pub med live band, väldigt skön stämning var det när man kom in. Dock var det ju lite högre ålder på de som var där inne, 25+ även äldre, det var kul! De äldre satte fart på dansen, hehe, på golvet nedanför bandet var det fullhålligång!  Sedan vid 2 tiden ungefär kändes det lägligt att åka hem igen, så vi tog en taxi och sen somnade jag ganska snabbt!
Lyckad kväll!
Idag ligger jag och slappar i sängen har sett på lite film, bland annat Next, den var mycket spännande och bra, dock ogillar jag slutet :/.
Dagens planer blir väl att först och främst kliva upp, hehe. Klockan är trots allt halv 4 :). Så ska jag käka lite av gårdagens läckerheter!! Sedan kanske det blir lite bowling med N, jag blev lite sugen på det faktiskt...det var ett tag sedan. 
En skön söndag helt enkelt!

¨


cool.


Personal stamp Ad, very creative.


nr 1.


what a view!

 

Living.

 

Haha

 

...


Frankrike nästa lördag!

WIIIIHOOOOOO!!!!!!!!!

Helg ljuva helg!!

Woohoo!  
Slut på veckan och äntligen är matte C provet ur världen! :), det gick ok..I hope. I morgon blir det middag a la Sara och sedan ska jag se bio med N, Upp i 3D, det ska bli skoj för den har fått bra kritik. Snart ska jag och päronen gå till en ny thai restaurang som har öppnat här i området.

Colour.


BOOOOOM


I säkert förvar

 

Nu börjar det bli så där olagligt kallt :(...

Usch fy och blä vad kallt det börjar bli, då passade bra att jag drack lite varm choklad på lilla torg med N i eftermiddags. Nu är filosofi provet ur världen, Thank God, för det! Det gick bra så det känns skönt, så nu är det bara matte provet på fredag som man ska ta sig igenom, Derivata, whoho inte det roligaste man vet, Nej!
Snart helg igen iallafall, SKÖNT!

söndag.

Indianen herself, det var nog första gången i Bladins Historia som vi fick klä ut oss för vårt sista foto som klass. 
Middagen med N blev lyckad med både god mat och utgång, det var skoj att gå ut igen det var trots allt ett tag sedan nu. Believe it or not, så på lördag eftermiddag hasade jag mig ur min säng och gick ut och joggade med N, nog det jobbigaste jag gjort hahah, kroppen var rätt slut. 
Idag är det söndag vilket betyder pluggdag för mig, ska plugga på lite allt möjligt. Sedan måste jag nog vila lite för jag nyser för fullt:(...är lite snuvig.
Have a nice Sunday!

Skön låt.


Freeeeeeedag! halleluja !!

Såå skönt, nu är det fredag igen! woopido.. 
Idag hade vi spexfoto, det sista fotot med 3orna. Vi hade peter pan tema och jag var indian :). Det var kul att klä ut sig lite! Ikväll så ska jag på middag och sedan ut tror jag, det var så länge sedan nu.
Njut av att det är helg!!

Exciting.


Inga Hål!

Idag var jag först en sväng till biblan för att låna en bok som jag ska läsa på svenskan, det blev Fahrenheit 451. Sedan promenixade jag in till stan för att hämta mitt halsband som var färdig lagat. Min kompis som pluggar i Schweiz annars, Sofia, är här nu under veckan, så vi tog en fika tillsammans vilket var trevligt! Jag var även hos tandläkaren och jag hade inga hål som alla andra år :)! Skönt...
Nu ska jag plugga lite och sedan kommer min tränare.
Peace.

Style.


Hemma igen.

Nu är jag hemme igen efter en helg i Stockholm med mamma och pappa. Det var en väldigt trevlig helg, med god mat och lite fynd i second hand butiker :). Dock var flyg resan hem inte så behaglig, det var rätt blåsigt när vi skulle landa, vilket jag inte alls gillar.. Men nu har det iallafall mojnat så det är skönt. 


I morgon åker jag till Huvudstaden.


RSS 2.0