Länge sedan nu. Bättre sent än aldrig.

Ja, men då ska jag sammanfatta lite av vad som hänt de senaste dagarna. Jag hade en väldigt trevlig visit i Montreux, Schweiz, men familjen. Det var en kul graduation och jag känner mig oerhört stolt som syster, väldigt fina betyg samt två awards! Lite gråtfärdig blev man när jag såg dig gå upp på scenen och hämta dina awards. Sedan efter det var det stor buffe på sophie skola vilket var väldigt gott och trevligt. På kvällen blev det utgång och vid 12 slaget fyllde jag år. Vi festade till det och hade kul! Det kändes som en väldigt snabb resa men innehållsrik resa. Dock var hemresan det jobbigaste, den kan dock inte jämföras med resan till australien, men men. Vårt plan var först försenat 1h30 i Geneve. Vi skulle mellan landa i Berlin och det blev en himla stress för att vi skulle få ut väskan och checka in till nästa flight. Konstigt nog kunde de inte transmitta väskan till vårt andra plan, ÄVEN OM det var samma flygbolag. Vi springer och pappa hämtar väskan....vi kommer fram till check-in disken och hon meddelar att planet är försenat med 2h......suck suck suck..jag som skulle fira min födelsedag med några vänner när vi hade landat. Det slutade med att vi kom fram 1 halv 2 på natten..lagom kul!
Sen var det upp och iväg till skolan göra 2 prov och sluta klockan 4. Ahh vad jag var trött den dagen. Lite nutid nu då, i fredags hade jag och en tjejkompis en lugn kväll hemma hos mig. Jag gick till systemet haha, premiär, vi lagade en godmiddag och sedan låg och kollade på tv. Det var en skön fredagskväll. I går så vaknade vi runt 11, gick upp åt frukost och sen slutade med att vi spelade Wii i 10000timmar, haha vi kämpade för att uppnå PRO level. Okej okej, om alla killar nördar sig med en massa tv spel, så får väl jag vara en Wii nörd då då....
Hur som helst,så gillar jag denna helgen för det finns ingen stress och det är egentligen inget som måste göras. Jag hade bara tänkt att små plugga lite. 
Take care, ska försöka få in lite bilder!
xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0