Hallå i hatten!


Dagarna flyter på här

Jobbet går bra!

Äter gott!

Igår var det väldigt roligt på en hemmafest i stan. Att vakna till regn är väl desto mindre roligt...

Ska nog gå i stan idag med jacob, kolla lite kläder och present till min lill kusse som fyller 10 i helgen, stor födelsedag!:)

Mmm..ja, och en mysig fika på det också!


Peace


Look up to the sky and there you will find your answer to your question.


Sorry för att jag inte har gett någon update!

Hur som helst så går jobbet bra, vädret är super och det är fest hit och dit. Sebastian Ingrosso var ju grym om jag inte redan sagt det, men igår var vi och såg Axwell och han var nästan bättre alltså! 

Jag hade verkligen så sjukt kul! 

En killkompis till mig är här nu, han som jag gick med i min skola i Nice. Vi har liksom inte setts på 2 år!

Ikväll är det den årliga får festen med grannarna, det ska bli trevligt, I assume :).  

Det är rätt varmt här ute nu så ska sticka till stranden strax, för idag är jag ledig!! woohooo


Vi höres snart igen!
PeaceFlyttar till huset.

Nu har jag bott hos alex i en vecka och nu ikväll kommer mamma och pappa, vilket betyder att jag flyttar hem till vårt hus. Det har varit en mycket trevlig vecka här hos alex familj, de är så trevliga och gästvänliga och de har lagat såå god mat :)!! 

Idag var det rätt stressigt på jobbet, folk heeela tiden, kändes som huvudet skulle explodera, blev lite smått stressad där ett tag, men det fixade sig. Nu snart så ska jag bege mig in till stan för att sedan sätta mig på en buss påväg till sommarstugan :). Som ligger typ 15min ifrån stan. 

Är dock lite trött idag, var ute igår, vi kom hem halv tre och somande tre och så började jag jobba åtta, men det gick bra :). Sova kan man göra på sina lediga dagar, jag utnyttjar dagarna till fullo. Ska kanske ut ikv med..

Peace så länge!

Make up your mind.


Sommar.

 

Oskyldigt blå.

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små. Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för. Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns. Fast tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå. 


Saknar Barcelona värmen.


Blååååsigt värre...regn och rusk!

Idag är en dag man inte kan göra någonting annat än att sitta inne och kolla film.  Jag hade nästan lika gärna kunna jobba idag. Vädret är pest och pina, det regnar, blåser och är kallt...hmmpff.

Så vad kommer min dag bestå av då. Jo, jag tänker sätta på mig mina myskläder och ligga och kolla Friends och filmer på datorn. Jag hoppas dock på bättre väder imorgon, för då är jag också ledig.  Jag hade gärna velat ligga på stranden och slappa.Mysig musik på morgonen


Intressant alltså..

Vattumannen 21/1-18/2

Det blir lite knepigt för dig att välja. Tiden räcker inte till, antingen kärlek eller nöjen kommer i kläm om du alls ska få vardagen att fungera. Att planera väl räcker inte riktigt, för det dyker hela tiden upp nya förslag och nya saker som du vill satsa på. Du måste vara flexibel.

kärlek/sex
 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


Lite mer bilder från förra månaden.

      

Candy in the morning, is the best :)!


Mr.


..

 

bilder.

    

Jobbat i 2 dagar nu.

Nu är jag alltså på den vackra ön Gotland! Tyvärr så följde inte Nice vädret med mig hit :(. Det är grått och regn, vilket har gett mig en mild förkylning och en hostig hals. Men jag jobbar ändå, även om jag fick en hemsk hostattack inför en kund igår, hela halsen började klia och jag kunde inte få fram ett ord. 

Jag bor nu hos min vän alex (samt jobbarkompis) fram tills the peps kommer på lördag. Det har gått bra på jobbet so far och det är faktiskt kul att jobba igen :)!

Idag är jag ledig och det är alex med så vi ska väl hitta på något. Solen syns bakom molnen, men frågan är om den kan kämpa sig igenom, jag hade gärna velat gå till stranden.

Hmmppff...vi får väl se hur dagen slutar..

  

.

 

ojojoj, home again. Dock hemma 24h, sen iväg i morgon igen!

Jag har inte kunnat skriva så mycket för att jag har inte haft någon tillgång till internet i Nice. Och plus att man ska ju inte sitta inne vid datorn när man är på semester :)!  Jag har iallafall haft det underbart i Nice! Solat, badat, festat, ätit gott och njutit av hur underbart det är där nere. 

Vi var i Cannes en dag och låg på stranden och sedan festade vi på Baoli där, ägaren kände igen mig, så det var kul :), ett tag sen jag var där faktiskt. När vi bodde där så var hela tjejgänget där nästan varje lördag. Sen var vi i Monaco på en club där som också var väldigt bra, lite sorgligt i slutet bara när de spelade Michael Jackson låtar. Var hemma samtidigt som solen kom upp, ja, typ klockan 6. Men det är så det ska vara :)!

Sen har vi legat på stranden i antibes och i ville franche, aaah det har bara varit såå skönt. Och sen har jag shoppat lite också, ett par espradrillos (stavning?) och två klänningar^^.

Kom ju precis hem nu och är helt slut. Vi festade igår med några familje kompisar, till klockan två ungefär och sedan gick vi upp 6. Så man känner sig ganska död nu. Och i morgon bär det av till Gotland, jobba jobba jobba. Så mitt flyg går 13.15, så på något sätt så ska jag ta mig till ängelholms flygplats, men det ska nog ordna sig, jag är bara helt slut nu. Men jag får nog ta en lite nap sen.

Bilder ska jag lägga upp strax!

Peace, njuuuut av vädret och sommaren

RSS 2.0