Coolt.


Det är så det är.



J'avoue-


I miss Nice



Somna kan man göra till denna remixen.


Life is life nanalalala..

En vecka har snart gått sedan jag kom hem från Nice.  Det var en seg vecka, med lite längtan att åka tillbaka.. men i påsk åker jag igen med Alex så det ska bli kul. Men men, man ska väl inte klaga på livet jag har här hemma heller. Ett uppsats prov på boken som jag läste är avklarat väldigt skönt faktiskt. 

Ma och pa kom hem igår och de såg ut som två bruna pepparkakor! Mamma var nästintill svart.. 
Idag sprang jag och ida runt på stan efter skolan och letade presenter. Jag hittade en bra till Henrik som han ska få i morgon. För att han ska ha 20års fest, med bond tema imorgon. Alltså handlade jag en pistol idag på buttricks så den ska matcha min outfit, bilder kommer säkert senare. 

Ikväll tänker jag bara ta det lugnt nothing else.

Livet är inte en dans på rosor.



I will follow you into the dark


Kings of leon


Hemma, Home , A la maison

Igår landade jag alltså, back in Schweden! Det känns väl lite både och att komma hem. Skönt att se Mr P igen iallafall och vår underbara lägenhet, vilken jag trivs enormt mycket i. Lämnade Nice när det var som varmast och soligast...våren har ju definitivt kommit dit iallafall. Efter skolan så ska jag läsa min dö sega bok, dock har jag kommit in i den nu och snart läst ut den så it's ok now. Sen ska jag hämta SvenskTenn väskan jag beställde till mamma och efter det tuffarjag iväg till Philip, packa upp väskan ska jag nog också hinna med, annars säger mamma till :) !

Tjing Tjong ballong, nu måste jag gå och leta käk!


Från sol till snö...Jopppie :(

I morgon åker jag hem. Lämnar sköna, varma, soliga Nice och åker hem till kalla snöiga Sverige. Hmmm.. Not so fun! Idag har jag passat på och solat lite, så man kan vara lite brun när man kommer hem. Sedan ringde emmanuel mig och då åkte vi till stan och åt lunch tillsammans och sedan tog vi en kaffe med hans kompisar. Det var trevligt! Samt en liten promenix vid havet och njöt av solen. Ikväll så är det mycket folk som ska ut och festa för nu får de lov här i Nice, och jag ska ut med emmanuel och hans kompisar. Kul, kul :)! Det blir nog ett bra avslut på detta sköna lovet.

Vill helst inte hem till SNÖ  men gärna hem till Philip och kompisar, men det Svenska klimatet är ju så segt. Våren kommer nog inte förrens i slutet av mars eller början av april, wohoo! Seeegt..

Peace, Love and Ice cream

Chanels modevisning under modeveckan i Paris

  

Tracy Chapman- Sing for you


Kungen på nobelfesten


Arg Gotlänning-tjuvringning


Nice to see you again Sis


Pic.

 

I Like.

Ska skriva lite mer snart men det har inte funnits så mycket tid för det. Vi har ialla fall varit uppe i bergen och åkt skidor, en timme från Nice så kommer man upp till sköna backar :)! Sen har vi solat lite också på balkongen, eftersom det är rätt varmt och skönt här :). Igår var vi i Cannes, strosade runt i stan där och satte oss på ett Café, där jag drack en sån god varm choklad, mmmm näst intill den bästa jag druckit. Riktig rinnande choklad. I går så tog jag ett glas vin med emmanuel i Ville franche, det var roligt och trevligt, väldigt avslappnat. Idag åker vi upp till bergen igen men till en annan skidort. Och är emmanuel ska också hänga på. Kul! Nä nu måste jag upp och fixa mig så vi kommer iväg i tid.

A plus!

Happy Valentines Day!

Det var fredagen den 13 igår men ingenting hände så det var väl skönt :)! Idag är det alla hjärtans dag och solen lyser varmt på den blåa himlen här i Nice. Det får firas med päronen, trevligt trevligt, men saknar Mr P där hemma.


puss puss till Dig!



Upp över mina öron..


I have arrived to the south of France!

Det blev en snabb flygtur på ca 1h55min och vips så var man framme. Här är det 15 grader och strålande sol, thank god! Det var underbart skönt att lämna det kalla och snöiga Sverige. 



Oren Lavie- Her Morning Elegance


Känn värmen


Flying tomorrow.

Idag hade vi hälsodag, vilket var väldigt trevligt tillskillnad från alla andra vanliga skoldagar. Det började med god frukost på skolan, med smoothie, kaffe, juice, bröd och olika sorters pålägg samt frukt. MMmmm.. det var gott och en bra start på dagen. Sedan var det en kvinna från ungdoms mottagningen som informerade oss om olika saker. Sedan hade vi matlagning, då lagade vi tjejer i min klass, wook som vi sedan åt. Efter lunched vad det massage undervisning, då vi lärde oss hur vi ska massera och vilka muskler som ofta blir spända. Sedan var det magdans, haha, ja det var några tjejer från en dansskola som var otroligt duktiga på magdans som lärde oss några moves. Sjukt svårt! Det enda jag kan är att rulla med magen, vilket jag har kunnat sen jag var liten haha, född med den gåvan :) haha.

I morgon flyger vi till våran hemstad Nice, in La France.  Det ska bli trevligt. Där är det ca 15 grader och sol, tillskillnad från här, med snö och rusk! HATAR VINTERN I SVERIGE. Och det är samma visa varje år. Hur orkar man egentligen. Man blir ju depprimerad. Jag menar, vi väntar och väntar på att sommaren ska komma. Den kommer, stannar ca i 2 månader ifall vi har tur, ibland regnar det ju dagarna långa. Gäsp! Och sen är vi tillbaka till samma visa igen, k-k-kalllt. 

Nice har det bästa klimatet helt enkelt.



The killers- I can't stay


Trevlig helg.

I fredags var philip här och åt middag, sedan gick vi på bio och såg Valkyria. Den var faktiskt rätt bra! Jag hade dock hellre sett Revolutionary Road eller Seven pounds( som är oscar nominerade) , men alla biljetter var tyvärr redan tagna...

Lördag: fika med philip i stan och lite plugg samt lugn kväll med la familia.

Söndag, idag alltså. Stack jag och fia till Lund för att laga lunch hos CF. Vi lagade Tiki masala (stavning?) vilket blev väldigt gott. Sedan spelade vi alla 4 guitarr hero, hehe. Det är sjukt kul! När man väl kommer in i det och blir någorlunda duktig vill säga.

På torsdag bär det av till Nice, ska bli skönt med 15 grader varmt och sol! Är så trött på detta kalla vädret. Sedan blir det även en trip upp till bergen för lite skidåkning, längtar, det var ett tag sedan.

Tjing Tjong Ballong!
xoxo


Music speaks to my soul.


House låt på Obamas tal.


Svensktenn har saker som är mycket fina.

 Denna snygga väskan tillexempel. Med manhattan på. Väldigt trevlig att ha hängade på armen. 

One week to go!

La france nästa torsdag! Woppido
My home town Nice :)

Sitter och tragglar med massa frågor till vårt svenska litteratur prov. Gäsp! Det är tur att musik finns, så det går lite lättare att ta sig igenom sånt här tråkigt.



Discover Howie Day!

Dagens kvällsmat: Sushi

Det är sååå gott!!



Super bra alla hjärtans dag present!


Alla hjärtans dag börjar närma sig och jag har ett super tips om en jättesöt present.  

på denna hemsidan : www.nallebudet.se

Man beställer en liten nalle, det finns olika att välja bland, sedan väljer man tillbehör (som ett armband, örhängen, choklad m.m) sedan ett kort där man kan skriva något fint hehe.

I would like one.

Säljer nu min moped hjälm.

Ojojoj vad den hjälmen har legat och inte gjort någon nytta. Den ser ut som ny så om någon är sugen på att köpa den säg bara till :D hehe! Den kommer även upp på blocket i morgon.

Tjing Tjong Ballong

Caramel Flavour



Yumm yumm..vi har köpt nya smaker till vår lilla kaffemaskin Nespresso. Drack en med smak av ingefära i morse, den var väl ok, men den jag drack nu var med Karamell smak. Mmm, den var faktiskt väldigt god. Men jag känner mig fortfarande rätt seg för att sätta mig och plugga. Igår blev det inget gym, och det har jag lite ångest för, jag lyckas liksom inte riktigt komma till skott! Nä asså någon gång under dagen måste jag gå dit iallafall, det är ett måste.

GOD! kan dom inte sluta banka där nere så man kan få lite arbetsro....

C ya.

Skriver essay och sjunger högt!

  


Igår vid klockan 2 stack jag till philip och sedan stack vi tillsammans till Espresso House, och jag tog min nya favorit Vanilla Latte. Yumm..Yummm.. Där satt vi ett tag och tog det lugnt. Sedan gick vi och handlade lite mat inför kvällen, planen var att vi skulle laga mat hos CF. På menyn blev det alltså Pasta med lite skaldjur med saffranssås. Det blev väldigt gott! åh nä nu börjar jag att bli hungrig igen :). Sedan lirade vi lite Guitar Hero, haha det är faktiskt riktigt kul! Jag på trummor, philip på guitarr samt CF på guitarr också. Älskar att spela trummor på det spelet hehe..sen sjöng jag också i och med att han har hela GH kittet så kan man sjunga till också, så det blir ungefär som singstar. Guitar hero med en paus av kaffe och godis var en härlig blandning. Sedan promenerade jag och philip hem till honom för att se The shawshank, vilken var en mycket bra film faktiskt med ett rörade slut.

Nu sitter jag här igen, hemma hos mig och lyssnar på musik i mina nya fina hörlurar, som jag fick av min syster i födelsedags present. Sjunger fritt och skriver på min engelska essay om American History X.

Nä nu ska jag fortsätta skriva, så kanske jag hinner med lite matte sen samt en runda till gymmet. Hmmm...vi får se hur det slutar.

Choubidoba!

Orka snö.

Jag trodde det var slut på snöandet men nä då....

RSS 2.0